Libnet.ro
UNICEF

01:05

Austria a suspendat legaturile feroviare cu Ungaria pentru ca trenurile nu mai fac fata numarului mare de imigranti

B1 B1,
Austria a suspendat legaturile feroviare cu Ungaria pentru ca trenurile nu mai fac fata numarului mare de imigranti

Compania nationala a cailor ferate austriece, O-BB, a decis sa suspende circulatia trenurilor ce fac legatura cu Ungaria din cauza congestiei masive a retelei sale ca urmare a valului de imigranti ce vor. continuă pe B1

Austria SUSPENDA legaturile feroviare cu Ungaria, ca urmare a afluxului de refugiati

Austria a anuntat, joi, ca suspenda circulatia trenurilor ce fac legatura cu Ungaria, intrucat trenurile nu mai fac fata afluxului de refugiati.

Politia daneza a suspendat toate legaturile feroviare cu Germania din cauza imigrantilor care vor sa ajunga in Suedia

Politia din Danemarca a oprit trenurile ce soseau din Germania intr-o incercare de a inregistra si controla aflxul de imigranti care doresc sa ajunga in Suedia, informeaza agentiile internationale, citate de.

Austria va inchide frontiera cu Ungaria pentru imigranti

Austria a anuntat va anula masurile prin care le-a permis in acest weekend imigrantilor sa patrunda pe teritoriul sau din Ungaria si ca va incepe inchiderea treptata a frontierei.

Austria anunta inchiderea treptata a frontierei cu Ungaria pentru refugiati

Austria va anula masurile prin care le-a permis in acest weekend refugiatilor sa patrunda pe teritoriul sau dinspre Ungaria si isi va inchide treptat frontiera cu tara vecina pentru migranti, relateaza Mediafax, citand AP.

Cancelarul Austriei anunta inchiderea frontierei cu Ungaria, pentru a impiedica imigrantii sa patrunda pe teritoriul sau

Cancelarul Austriei, Werner Faymann, a anuntat ca va anula masurile care le permit imigrantilor aflati in Ungaria sa patrunda ie teritoriul sau, relateaza Mediafax, citand AP. Acesta a anuntat ca.

EXCLUSIV Cine a castigat si care este pretul obtinut de autoritatile romane in negocierile pentru cele mai scumpe medicamente din lume, care vindeca hepatita C

Primul medicament care vindeca hepatita C, o boala anterior nevindecabila, a fost aprobat in Uniunea Europeana cu aproape doi ani in urma. Ulterior au aparut alte trei combinatii terapeutice care vindeca aceasta boala, dar care se numara in acelasi timp printre cele mai scumpe medicamente din lume. In Romania, autoritatile au inceput in primavara lui 2015 negocierile pentru a putea achizitiona aceste medicamente la un pret mai scazut decat cel de catalog. In competitie au intrat patru companii si, conform informatiilor HotNews, oferta castigatoare apartine companiei britanice Abbvie. Pretul obtinut de autoritatile romane este insa foarte important, deoarece de el depinde cati din cei aproximativ 16. 000 de romani diagnosticati cu aceasta boala vor fi tratati.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2362 seconds )