Libnet.ro
UNICEF

10:30

Austriecii au lansat o petitie pentru IESIREA din UE

Antena3 Antena3,
Austriecii au lansat o petitie pentru IESIREA din UE

Austriecii au lansat o petitie pentru a parasi Uniunea Europeana, motivand ca tara ar functiona mai bine din punct de vedere economic, daca paraseste UE. Pentru a putea forta Parlamentul sa ia. continuă pe Antena3

STRATFOR Care sunt pasii Greciei pentru iesirea din zona euro. Referendumul agraveaza situatia pentru Tsipras

Guvernul grec va sustine un referendum, pe 5 iulie, care ar putea decide iesirea tarii din zona euro. Totusi, Guvernul nu a cerut acordul publicului atunci cand s-a alaturat zonei, in urma cu peste un deceniu, noteaza Stratfor intr-o analiza despre Grexit.

Radu Mazare, dupa iesirea din arest: Vreau doar sa stau pe mare sa ma linistesc, nu ma mai intereseaza politica (VIDEO)

Radu Mazare, proaspat scapat din arestul preventiv, s-a prezentat joi dimineata la Curtea Suprema, unde a declarat pentru jurnalisti ca nu il mai intereseaza politica si ca vrea doar sa stea sa se.

Blaga anunta termenul limita de stabilire a candidatilor pentru alegerile din 2016

Copresedintele PNL, Vasile Blaga, declarat duminica, la Bacau, in cadrul unei reuniuni cu activul de partid din judet, ca pana la 1 decembrie vor trebui stabiliti toti candidatii partidului pentru alegerile locale din 1 iunie 2016.

Semnal de alarma pentru Steaua din partea slovacilor de la Trencin

Campioana Slovaciei, AS Trencin, trateaza cu maxim interes meciurile de verificare si a obtinut o victorie care ar trebui sa-i ingrijoreze pe oficialii de la Steaua in perspectiva dublei din turul 2 preliminar al Champions League.

El a creat cea mai mare companie de software pentru turism din Romania. Nici macar nu are oameni de vanzari

Toate agentiile mari de turism din Romania folosesc softurile create de compania lui. Pana acum nu a avut oameni de vanzari pe Romania si pana in urma cu cateva luni nici nu a aparut in presa. O companie care a crescut mult ramanand insa discreta. Iar,.

Nepal va primi un ajutor de aproape 1,5 miliarde de dolari pentru reconstructie din partea Indiei si a Chinei

India si China au promis joi un ajutor de aproape 1,5 miliarde de dolari pentru recostructie in Nepal, dupa cele doua cutremure puternice, de pe 25 aprilie si 12 mai, care au ucis 8. 832 de oameni si au ranit mai.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )