Libnet.ro
UNICEF

12:30

Semnal de alarma pentru Steaua din partea slovacilor de la Trencin

Online Sport Online Sport,
Semnal de alarma pentru Steaua din partea slovacilor de la Trencin

Campioana Slovaciei, AS Trencin, trateaza cu maxim interes meciurile de verificare si a obtinut o victorie care ar trebui sa-i ingrijoreze pe oficialii de la Steaua in perspectiva dublei din turul 2 preliminar al Champions League. continuă pe Online Sport

Nepal va primi un ajutor de aproape 1,5 miliarde de dolari pentru reconstructie din partea Indiei si a Chinei

India si China au promis joi un ajutor de aproape 1,5 miliarde de dolari pentru recostructie in Nepal, dupa cele doua cutremure puternice, de pe 25 aprilie si 12 mai, care au ucis 8. 832 de oameni si au ranit mai.

Alina Gorghiu: PNL se bucura de cea mai mare incredere din partea romanilor. Cu un PNL mai puternic, Romaniei ii va fi mai bine

In cadrul unei intalniri cu liberalii vranceni, co-presedintele PNL Alin Gorghiu le-a spus acestora ca PNL este partidul care se bucura de cea mai mare incredere din partea romanilor. Azi la Focsani,.

Banca Transilvania a primit 13 milioane de euro din partea FEI

Banca Transilvania beneficiaza din partea Fondului European de Investitii FEI) de o suplimentare de 13 milioane de euro in cadrul programului JEREMIE Joint European Resources for Micro to Medium Enterprises), ca urmare a acordului dintre cele doua parti, arata un comunicat transmis redactiei.

Veste minunata pentru Steaua. Ar putea fi mutarea decisiva pentru un nou trofeu

Unul dintre cei mai buni jucatori ai lui ASA in campionatul trecut, Ousmane NDoye nu s-a prezentat inca la echipa, unde era asteptat pentru ca are contract cu clubul pana la 30 iunie 2015, scrie.

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene: MCV pentru Romania va fi pastrat mai ales ca exista un sprijin din partea opiniei publice

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a declarat ca Mecanismul de Cooperare si Verificare pentru Romania va fi mentinut, mai ales ca, potrivit sondajelor, exista un sprijin foarte.

El a creat cea mai mare companie de software pentru turism din Romania. Nici macar nu are oameni de vanzari

Toate agentiile mari de turism din Romania folosesc softurile create de compania lui. Pana acum nu a avut oameni de vanzari pe Romania si pana in urma cu cateva luni nici nu a aparut in presa. O companie care a crescut mult ramanand insa discreta. Iar,.

Oficial rus: Romania este o tinta pentru Rusia din cauza scutului antiracheta

Consiliul de Securitate al Rusiei a facut o declaratie ingrijoratoare la adresa Romaniei. Atat tara noastra, cat si Polonia devin in mod automat tinte pentru ca gazduiesc elemente ale scutului american.

Veste buna de la Bruxelles. Romania ar putea primi un ajutor de 8,5 milioane de euro pentru inundatiile din 2014

Comisia pentru bugete a Parlamentului European a aprobat, marti, alocarea unui ajutor de 8,5 milioane de euro Romaniei pentru a compensa pagubele provocate de inundatiile din 2014.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2329 seconds )