Libnet.ro
UNICEF

14:30

Veste minunata pentru Steaua. Ar putea fi mutarea decisiva pentru un nou trofeu

Antena3 Antena3,
Veste minunata pentru Steaua. Ar putea fi mutarea decisiva pentru un nou trofeu

Unul dintre cei mai buni jucatori ai lui ASA in campionatul trecut, Ousmane NDoye nu s-a prezentat inca la echipa, unde era asteptat pentru ca are contract cu clubul pana la 30 iunie 2015, scrie. continuă pe Antena3

Veste trista pentru vrajitoare. E mai greu sa cumparati vraji si potiuni de pe internet

Mare este gradina internetului, dar se pare ca nu suficient de mare incat sa faciliteze achizitiile de vraji, leacuri, potiuni miraculoase si alte artificii. Desi vrajile si potiunile magice erau usor de achizitionat de pe internet la un moment dat, odata cu trecerea anilor a devenit din ce in ce mai greu pentru amatorii de [] Veste trista pentru vrajitoare. E mai greu sa cumparati vraji si potiuni de pe internet Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Veste buna pentru fermierii care au accesat fonduri europene

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a anuntat, duminica, ca fermierii care au inceput proiecte pentru fonduri europene vor primi banii conform sistemului actual si vor putea deconta sumele si dupa 31 decembrie.

Banicioiu anunta o veste buna pentru sistemul medical

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a declarat, luni, ca alte patru programe pentru pacientul critic, in valoare totala de 235 milioane de lei, vor fi dezvoltate in 2015.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2449 seconds )