Libnet.ro
UNICEF

16:30

Banicioiu anunta o veste buna pentru sistemul medical

România Liberă România Liberă,
Banicioiu anunta o veste buna pentru sistemul medical

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a declarat, luni, ca alte patru programe pentru pacientul critic, in valoare totala de 235 milioane de lei, vor fi dezvoltate in 2015. continuă pe România Liberă

Veste buna pentru elevi si prescolari. Cat tine vacanta mare

Veste buna pentru elevi si prescolari. incepand de vineri acesti vor intra in vacanta de vara, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educatiei.

Veste buna pentru fermierii care au accesat fonduri europene

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a anuntat, duminica, ca fermierii care au inceput proiecte pentru fonduri europene vor primi banii conform sistemului actual si vor putea deconta sumele si dupa 31 decembrie.

Banicioiu anunta ieftinirea medicamentelor de la 1 iunie

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a anuntat, luni, la Guvern, ca de la 1 iulie Romania va avea cel mai mic pret european la medicamente. Astfel, ministrul a precizat ca toata procedura de reducere a preturilor a fost finalizata .

Spaga din sistemul medical de la Chisinau: 282 milioane lei anual

Desi se plang de povara mitei pe care o dau medicilor si isi procura polita medicala pentru a beneficia de servicii gratuite, moldovenii continua sa plateasca neoficial si sa ofere cadouri, coruptia in sanatate fiind cifrata anual la 282 de milioane de lei.

Veste buna pentru parintii ocupati. 11 gradinite din Focsani isi continua activitatea cu prescolarii si pe timpul vacantei

In luna iulie, in cartierele din oras sunt deschise mai multe unitati de invatamant pentru prescolari din Focsani.

UE: Propunerile Greciei sunt o baza buna pentru progresul discutiilor

Noile propuneri facute de premierul grec Alexis Tsipras au fost apreciate de Uniunea Europeana drept o baza buna de discutii pentru negocierile de luni, la care creditorii vor sa obtina in ultimul moment concesii din partea Guvernului de la Atena, aflat in pragul incapacitatii de plata.

Cartel Alfa cere masuri urgente Guvernului pentru Sistemul Energetic National

Confederatia Nationala Sindicala Cartel Alfa solicita Guvernului sa adopte, in regim de urgenta, un set de masuri necesare pentru revigorarea Sistemului Energetic National SEN), arata un comunicat remis azi redactiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )