Libnet.ro
UNICEF

18:30

UE: Propunerile Greciei sunt o baza buna pentru progresul discutiilor

România Liberă România Liberă,
UE: Propunerile Greciei sunt o baza buna pentru progresul discutiilor

Noile propuneri facute de premierul grec Alexis Tsipras au fost apreciate de Uniunea Europeana drept o baza buna de discutii pentru negocierile de luni, la care creditorii vor sa obtina in ultimul moment concesii din partea Guvernului de la Atena, aflat in pragul incapacitatii de plata. continuă pe România Liberă

UE considera ca propunerile Greciei facute prin Alexis Tsipras sunt o baza buna pentru progresul discutiilor

Uniunea Europeana a salutat noile propuneri facute de premierul grec Alexis Tsipras drept o baza buna de discutii pentru negocierile de astazi, la care creditorii vor sa obtina in ultimul moment concesii din partea Guvernului de la Atena,.

Oficial european, despre negocierile cu Grecia: Propunerile premierului Alexis Tsipras reprezinta o baza buna de discutii

Noile propuneri facute de premierul grec Alexis Tsipras reprezinta o baza buna de discutii pentru negocieri, sustin oficalii europeni, informeaza Reuters. Remarca vine in contextul in care luni, la Bruxelles,.

Veste buna pentru elevi si prescolari. Cat tine vacanta mare

Veste buna pentru elevi si prescolari. incepand de vineri acesti vor intra in vacanta de vara, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educatiei.

Banicioiu anunta o veste buna pentru sistemul medical

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a declarat, luni, ca alte patru programe pentru pacientul critic, in valoare totala de 235 milioane de lei, vor fi dezvoltate in 2015.

Veste buna pentru fermierii care au accesat fonduri europene

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a anuntat, duminica, ca fermierii care au inceput proiecte pentru fonduri europene vor primi banii conform sistemului actual si vor putea deconta sumele si dupa 31 decembrie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )