Libnet.ro
UNICEF

20:30

UE considera ca propunerile Greciei facute prin Alexis Tsipras sunt o baza buna pentru progresul discutiilor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
UE considera ca propunerile Greciei facute prin Alexis Tsipras sunt o baza buna pentru progresul discutiilor

Uniunea Europeana a salutat noile propuneri facute de premierul grec Alexis Tsipras drept o baza buna de discutii pentru negocierile de astazi, la care creditorii vor sa obtina in ultimul moment concesii din partea Guvernului de la Atena,. continuă pe Wall-Street Ro

UE: Propunerile Greciei sunt o baza buna pentru progresul discutiilor

Noile propuneri facute de premierul grec Alexis Tsipras au fost apreciate de Uniunea Europeana drept o baza buna de discutii pentru negocierile de luni, la care creditorii vor sa obtina in ultimul moment concesii din partea Guvernului de la Atena, aflat in pragul incapacitatii de plata.

Oficial european, despre negocierile cu Grecia: Propunerile premierului Alexis Tsipras reprezinta o baza buna de discutii

Noile propuneri facute de premierul grec Alexis Tsipras reprezinta o baza buna de discutii pentru negocieri, sustin oficalii europeni, informeaza Reuters. Remarca vine in contextul in care luni, la Bruxelles,.

Alexis Tsipras: Acordul Greciei cu creditorii poate fi incheiat la summitul liderilor europeni de luni

Premierul elen Alexis Tsipras a insistat vineri ca acordul Greciei cu creditorii, pentru evitarea intrarii in incapacitate de plata, poate fi incheiat la summitul de urgenta al liderilor europeni programat luni. Actualul program de salvare, de 240 miliarde de euro, din care Grecia mai are de primit 7,2 miliarde de euro, expira pe 30 iunie, aceeasi zi in care statul elen trebuie sa plateasca FMI circa 1,5 miliarde de euro.

Alexis Tsipras: Acordul dintre Grecia si creditorii sai poate fi incheiat la summit-ul liderilor europeni de luni

Premierul elen Alexis Tsipras a insistat vineri ca acordul Greciei cu creditorii, pentru evitarea intrarii in incapacitate de plata, poate fi incheiat la summit-ul de urgenta al liderilor europeni programat astazi, relateaza Bloomberg .

Alexis Tsipras: acordul Greciei cu creditorii poate fi incheiat luni

Premierul elen Alexis Tsipras a insistat vineri ca acordul Greciei cu creditorii, pentru evitarea intrarii in incapacitate de plata, poate fi incheiat la summitul de urgenta al liderilor europeni programat luni, relateaza Bloomberg.

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )