Libnet.ro
UNICEF

14:30

Oficial rus: Romania este o tinta pentru Rusia din cauza scutului antiracheta

Antena3 Antena3,
Oficial rus: Romania este o tinta pentru Rusia din cauza scutului antiracheta

Consiliul de Securitate al Rusiei a facut o declaratie ingrijoratoare la adresa Romaniei. Atat tara noastra, cat si Polonia devin in mod automat tinte pentru ca gazduiesc elemente ale scutului american. continuă pe Antena3

Ponta, aspru criticat de presa internationala: Este in concediu medical in timp ce este cercetat pentru coruptie. CRIZA in Romania

Principalele agentii internationale de presa au alocat, luni, ample spatii situatiei premierului Romaniei, Victor Ponta, despre care spun ca seful Guvernului de la Bucuresti a decis sa isi ia concediu medical in timp ce este cercetat pentru fapte de coruptie.

Declaratie SOCANTA a unui oficial rus: Moscova nu poate face nimic sa-i opreasca pe rusi sa lupte in Ucraina

Fostul sef al Serviciului Federal de Securitate FSB), Nikolai Patrusev, a declarat, luni, ca este imposibil ca rusii sa fie opriti sa plece sa lupte in Ucraina, deoarece ei sunt ghidati de emotii.

UE extinde sanctiunile pentru Rusia cu inca sase luni

Ministrii de Externe ai UE au extins luni sanctiunile economice si diplomatice la adresa Rusiei cu inca sase luni, anuta Reuters, care citeaza un oficial european. Decizia de facto a prelungirii sanctiunilor fusese luata inca de saptamana trecuta, astazi ea fiind oficializata de Consiliul UE.

inca sase luni de sanctiuni economice pentru Rusia. Care este motivul

Ministrii de externe din statele membre ale Uniunii Europene au decis, luni, prelungirea, pana la sfarsitul lunii ianuarie 2016, a sanctiunilor economice impotriva Rusiei pentru rolul sau in conflictul din Ucraina.

inca sase luni de sanctiuni economice pentru Rusia. Replica Moscovei

Rusia are in plan extinderea embargoului pentru importurile de alimente din Occident cu inca sase luni, incepand cu luna august si ar putea adauga noi produse pe lista, ca raspuns la sanctiunile europene impotriva Moscovei, au declarat, luni, oficiali rusi.

Stroe: Costul redus al muncii in industria auto din Romania este inca atractiv pentru investitori

Nivelul de salarizare din industria auto din Romania, cel mai redus la nivelul statelor producatoare de automobile, reprezinta in continuare un avantaj pentru investitorii straini pe piata locala, a declarat marti Constantin Stroe, presedintele.

Un PEDOFIL este cautat de politistii din Capitala dupa ce A ABUZAT patru copii intr-un lift

Un pedofil este cautat de politistii din Capitala dupa ce a abuzat patru copii intr-un lift. Barbatul a fost surprins de camerele de supraveghere in timp ce ii pandea pe minori. A asteptat sa.

Veste buna de la Bruxelles. Romania ar putea primi un ajutor de 8,5 milioane de euro pentru inundatiile din 2014

Comisia pentru bugete a Parlamentului European a aprobat, marti, alocarea unui ajutor de 8,5 milioane de euro Romaniei pentru a compensa pagubele provocate de inundatiile din 2014.

Consulatul Ungariei strange ajutoare pentru maghiarii din Ucraina

Reprezentantii Consulatului General al Ungariei din Cluj colecteaza ajutoare pentru maghiarii nevoiasi din Ucraina. Donatiile vor fi distribuite prin intermediul Bisericii Reformate din Bereg, una dintre cele mai importante institutii de cult ale maghiarilor din Ucraina.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )