Libnet.ro
UNICEF

20:30

Un autocar cu 33 de persoane a derapat in judetul Buzau pe E85

Adevărul Adevărul,
Un autocar cu 33 de persoane a derapat in judetul Buzau pe E85

Un autocar cu 33 de persoane la bord, care a plecat din Republica Moldova si se indrepta spre Bucuresti, a derapat intr-un sant, luni dimineata, in judetul Buzau, oamenii fiind scosi prin trapa de sus a masinii de angajatii ISU. Nicio persoana nu a fost ranita. continuă pe Adevărul

Un autocar cu 40 de persoane a derapat in judetul Buzau pe E85

Un autocar derapat in care se afla 40 de persoane a derapat luni dimineata intr-un sant, pe E85, intre Limpezis si Mihailesi, potrivit Realitatea TV.

Cutremur de 2,4 magnitudine, produs in judetul Buzau

Un cutremur cu magnitudinea 2,4 a avut loc, sambata dimineata, in judetul Buzau, potrivit Institutului National de Fizica a Pamantului INFP).

Buzau: Un autocar cu 33 de persoane a derapat intr-un sant. Niciun pasager nu a fost ranit

Un autocar in care se aflau 33 de persoane a derapat intr-un sant, luni dimineata, in judetul Buzau, informeaza Mediafax. Autocarul, care avea la bord 31 de pasageri si doi soferi si plecase din.

Romania sub nameti. Autocar cu 33 de persoane, in sant

Un autocar cu 33 de persoane la bord, care venea din Republica Moldova spre Bucuresti, a derapat si a ajuns intr-un sant, luni dimineata, in judetul Buzau. Pasagerii au fost scosi prin trapa de sus a masinii de angajatii ISU si nicio persoana nu a fost ranita.

VIDEO Viscolul a pus stapanire pe judetul Buzau. Mai este asteptat un val, incepand de duminica

Ninsori, vant, precipitatii mixte si polei au anuntat meteorologii pana in aceasta seara, la ora 20, in 31 de judete, printre care si Buzau. Traficul rutier pe DN 22 Ramnicu Sarat - Braila este inca ingreunat de viscolul puternic. Drumul care traverseaza campia Ramnicului se inzapezeste foarte des din cauza curentilor puternici care ridica zapada de pe camp si formeaza suluri pe carosabil.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )