Libnet.ro
UNICEF

23:00

Buzau: Un autocar cu 33 de persoane a derapat intr-un sant. Niciun pasager nu a fost ranit

B1 B1,
Buzau: Un autocar cu 33 de persoane a derapat intr-un sant. Niciun pasager nu a fost ranit

Un autocar in care se aflau 33 de persoane a derapat intr-un sant, luni dimineata, in judetul Buzau, informeaza Mediafax. Autocarul, care avea la bord 31 de pasageri si doi soferi si plecase din. continuă pe B1

Un autocar cu 33 de persoane a derapat in judetul Buzau pe E85

Un autocar cu 33 de persoane la bord, care a plecat din Republica Moldova si se indrepta spre Bucuresti, a derapat intr-un sant, luni dimineata, in judetul Buzau, oamenii fiind scosi prin trapa de sus a masinii de angajatii ISU. Nicio persoana nu a fost ranita.

Un autocar cu 40 de persoane a derapat in judetul Buzau pe E85

Un autocar derapat in care se afla 40 de persoane a derapat luni dimineata intr-un sant, pe E85, intre Limpezis si Mihailesi, potrivit Realitatea TV.

Romania sub nameti. Autocar cu 33 de persoane, in sant

Un autocar cu 33 de persoane la bord, care venea din Republica Moldova spre Bucuresti, a derapat si a ajuns intr-un sant, luni dimineata, in judetul Buzau. Pasagerii au fost scosi prin trapa de sus a masinii de angajatii ISU si nicio persoana nu a fost ranita.

Un autocar care a pornit de la Chisinau s-a rasturnat in Romania

Un autocar cu 33 de persoane la bord, care a plecat din Republica Moldova si se indrepta spre Bucuresti, a derapat intr-un sant, luni dimineata, 29 decembrie, in judetul Buzau, oamenii fiind scosi prin trapa de sus a masinii de angajatii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU). Nicio persoana nu a fost ranita, relateaza mediafax. ro, citat de IPN.

Cinci persoane, ranite intr-un incendiu declansat intentionat intr-o moschee din Suedia

Cinci persoane au fost ranite in urma unui incendiu izbucnit la o moschee din centrul Suediei. Focul a fost pus de o mana criminala, potrivit politistilor, citati de BBC. Cineva a aruncat un dispozitiv prin.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2387 seconds )