Libnet.ro
UNICEF

22:00

Autoritatea Sanitara Britanica, dupa atentatul de la Londra: 21 de raniti sunt in stare critica

Antena3 Antena3,
 Autoritatea Sanitara Britanica, dupa atentatul de la Londra: 21 de raniti sunt in stare critica

Douazeci si unu dintre cei raniti in atacul de sambata de la Londra se afla intr-o stare critica, informeaza agentia de presa Press Association duminica citand NHS Anglia, autoritatea sanitara, potrivit Reuters, scrie ho. continuă pe Antena3

O noua informatie cumplita vine de la Londra in acesta seara. Sunt zeci de oameni...

Douazeci si unu dintre cei raniti in atacul de sambata de la Londra se afla intr-o stare critica, informeaza agentia de presa Press Association duminica citand NHS Anglia, autoritatea sanitara, potrivit Reuters, scrie ho.

Primele arestari in Londra dupa atentatul de sambata seara

Cinci persoane au fost arestate in Londra dupa atentatul de sambata seara. Bilantul atentatului comis sambata seara in centrul Londrei a crescut la sapte morti. Patruzeci si opt.

Atentat la Londra: 21 dintre raniti, in stare CRITICA

Autoritatile britanice anunta ca 21 de persoane dintre cele ranite in urma atentatului comis, sambata noaptea, pe Podul Londrei, sunt in stare grava, potirvitagerpres. ro. Serviciul de.

Luminile Turnului Eiffel vor fi stinse duminica seara pentru a aduce un omagiu victimelor din atentatul de la Londra

Potrivit unui mesaj postat pe Twitter, luminile din Turnul Eiffel se vor stinge duminica seara - un omagiu adus victimelor din atentatul de la Londra de sambata noaptea, soldat cu cel putin sapte morti si 48 de persoane ranite, anunta AFP. Emblema Parisului, Turnul Eiffel, isi arata, astfel, adesea solidaritatea Parisului cu victimele din atentate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2376 seconds )