Libnet.ro
UNICEF

01:05

Autoritatile, in alerta din cauza conditiilor meteo. Informatii despre starea drumurilor

Antena3 Antena3,
Autoritatile, in alerta din cauza conditiilor meteo. Informatii despre starea drumurilor

Autoritatile sunt in alerta dupa atentionarea cod galben de ninsori. Ministrul de Interne, Petre Toba, a convocat o videoconferinta cu prefectii, sefii din MAI si responsabilii in gestionarea situatiilor de. continuă pe Antena3

Doua puncte de trecere a frontierei Republicii Moldova si-au sistat activitatea din cauza conditiilor meteo

Punctele de trecere ale frontierei de tip debarcader Cosauti- Yampoli si Vasilcau-Velikaia Kosnita si-au sistat activitatea din cauza conditiilor meteo, care au permis formarea podurilor de gheata pe raul Nistru, informeaza Politia de Frontiera.

Anunt de la CFR. Ce se intampla cu traficul feroviar din cauza conditiilor meteo

Traficul feroviar este deschis, la aceasta ora, pe toate magistralele de cale ferata, circulatia trenurilor fiind, insa, adaptata la conditii meteo nefavorabile, informeaza, duminica, Compania Nationala de.

Autoritatile, in alerta. Restrictii de circulatie in perioada Codului galben de ninsori

Autoritatile sunt in alerta dupa atentionarea cod galben de ninsori. Ministrul de Interne, Petre Toba, a convocat o videoconferinta cu prefectii, sefii din MAI si responsabilii in gestionarea situatiilor de.

Munchen: Doua gari, inchise din cauza riscului unor atentate comise de Statul Islamic

Doua gari din Munchen au fost inchise temporar in noaptea de Anul Nou din cauza suspiciunilor ca gruparea Statul Islamic ar pregati un atetat sinucigas. Informatii primite de autoritatile germane indicau o amenintare de atentat sinucigas, a declarat in noaptea de joi spre vinero seful Politiei din Munchen, Hubertus Andra, citat de AFP.

Institutul Fundeni: Actorul George Alexandru a murit din cauza unei infectii abdominale grave, NU in timpul vreunei operatii

Actorul George Alexandru a murit, vineri, la ora 23. 30, din cauza unei infectii abdominale grave, a declarat, pentru MEDIAFAX, managerul Institutului Clinic Fundeni, Carmen Orban.

Spitalul Fundeni: Actorul George Alexandru a murit din cauza unor complicatii severe ale unei infectii abdominale grave

Actorul George Alexandru, care a murit vineri, 1 ianuarie, la ora 23:30, la Institutul Clinic Fundeni, a incetat din viata din cauza unor complicatii severe ale unei infectii abdominale grave, a anuntat unitatea sanitara, intr-un comunicat citat de Agerpres. Directorul Teatrulu Nottara, Marilena Tepus, a declarat ca George Alexandru era unul dintre cei mai devotati actori ai Teatrului Nottara si a fost afectat de suspendarea activitatii acestuia.

Sibiu: Un oras cu aproape 9.000 de locuitori, complet fara gaze naturale din cauza unei defectiuni

Sibiu: Un oras cu aproape 9. 000 de locuitori, complet fara gaze naturale din cauza unei defectiuni .

VIDEO Sute de curse aeriene, anulate la Istanbul din cauza ninsorilor abundente

Sute de curse aeriene au fost anulate joi, pe aeroportul din Istanbul, din cauza ninsorilor abundente inregistrate in Turcia, scolile fiind inchise, informeaza Mediafax citand Le Figaro.

Gari inchise in Munchen din cauza riscului unor atentate ISIS - VIDEO

Nivelul de alerta terorista ramane ridicat la Munchen, au anuntat reprezentanti ai politiei locale. Doua gari din orasul german Munchen au fost evacuate in cursul noptii de joi spre vineri, iar numeroase.

UPDATE. ISIS pregatea atacuri teroriste in Munchen. Doua gari au fost inchise din cauza riscului terorist. Sapte islamisti irakieni si sirieni sunt cautati. Politia da asigurari ca nu mai exista riscuri

Autoritatile germane cauta sapte islamisti irakieni si sirieni, afiliati retelei teroriste Stat Islamic, in ancheta privind complotul care viza gari din orasul Munchen, informeaza postul Bayerischer Rundfunk .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )