Libnet.ro
UNICEF

13:00

Autoritatile din noua tari europene vor spori controalele privind identitatea pasagerilor in trenuri

România Liberă România Liberă,
Autoritatile din noua tari europene vor spori controalele privind identitatea pasagerilor in trenuri

Autoritatile din noua tari europene vor spori controalele privind identitatea pasagerilor si a bagajelor in cazul calatoriilor cu trenurile internationale pe distante mari si vor emite bilete nominale pe acest tip de trenuri, pentru a intari securitatea dupa atacul comis intr-un tren Thalys, la 21 august, au anuntat sambata ministrii de interne si ai transporturilor din aceste tari, reuniti la Paris, transmit EFE si AFP. continuă pe România Liberă

Autoritatile din noua tari vor spori controalele privind identitatea pasagerilor in trenuri

Autoritatile din noua tari europene vor spori controalele privind identitatea pasagerilor si a bagajelor in cazul calatoriilor cu trenul pe distante mari. Anuntul apartine ministrilor de intrne si ai.

Controale mai aspre in trenurile internationale

Autoritatile din noua tari europene vor spori controalele privind identitatea pasagerilor si a bagajelor in cazul calatoriilor cu trenul pe distante mari, au anuntat sambata ministrii de interne si ai.

Controale sporite privind identitatea pasagerilor din trenuri in 9 tari europene, dupa atacul din trenul Amsterdam-Paris

Ministrii de Interne si ai Transporturilor din 9 tari europene, reuniti sambata la Paris, au decis sporirea contoalelor privind identitatea pasagerilor si a bagajelor in cazul calatoriilor cu trenurile internationale pe distante mari si vor emite bilete nominale pe acest tip de trenuri, pentru a intari securitatea dupa atacul comis intr-un tren Thalys, la 21 august.

Turneul de tenis in scaun rulant incepe pe 28 august, la Bucuresti: La competitie vor participa sportivi din 13 tari

42 de sportivi din 13 tari vor participa la prima editie a turneului Bucharest Open Wheelchair Tennis, turneul de tenis in scaun rulant, categoria ITF Futures Series, organizat la Bucuresti, in perioada 28-30.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )