Libnet.ro
UNICEF

13:30

Autoritatile din Rusia au distrus tone de mancare destinata unei competitii automobilistice la Moscova

Antena3 Antena3,
Autoritatile din Rusia au distrus tone de mancare destinata unei competitii automobilistice la Moscova

Autoritatile din Rusia au confiscat si distrus tone din mancarea destinata echipei BMW, care a luat parte la etapa de la Moscova a DTM. Organizatorii competitiei au obiceiul de a-si trata invitatii cu. continuă pe Antena3

Autoritatile din Rusia au ars 1,5 tone de alimente destinate unei echipe de raliu BMW

Agentia rusa pentru siguranta alimentelor a dat foc la 1,5 tone de alimente importate pentru o echipa de raliu a BMW care participa la un eveniment in Moscova, a relatat joi agentia rusa Tass, citata de Reuters.

Autoritatile din noua tari vor spori controalele privind identitatea pasagerilor in trenuri

Autoritatile din noua tari europene vor spori controalele privind identitatea pasagerilor si a bagajelor in cazul calatoriilor cu trenul pe distante mari. Anuntul apartine ministrilor de intrne si ai.

Autoritatile din noua tari europene vor spori controalele privind identitatea pasagerilor in trenuri

Autoritatile din noua tari europene vor spori controalele privind identitatea pasagerilor si a bagajelor in cazul calatoriilor cu trenurile internationale pe distante mari si vor emite bilete nominale pe acest tip de trenuri, pentru a intari securitatea dupa atacul comis intr-un tren Thalys, la 21 august, au anuntat sambata ministrii de interne si ai transporturilor din aceste tari, reuniti la Paris, transmit EFE si AFP.

Cum a fost prinsa Bunicuta Spintecatoare, o criminala in serie din Rusia

In luna iulie, camerele de supraveghere dintr-un cartier al orasului St. Petersburg au surprins o imagine mai putin obisnuita: o pensionara iesea din apartamentul ei cu o cratita in care se afla un cap de om. Tamara Samsonova, supranumita Bunicuta Spintecatoare, este suspectata de 11 omoruri si de canibalism .

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2669 seconds )