Libnet.ro
UNICEF

00:07

Autoritatile franceze anunta ca nu exista indicii ca incendiul de la Notre Dame ar fi fost provocat

România Liberă România Liberă,
Autoritatile franceze anunta ca nu exista indicii ca incendiul de la Notre Dame ar fi fost provocat

Autoritatile franceze au informat ca nu exista indicii ca incendiul de la catedrala Notre Dame din P. continuă pe România Liberă

Incendiul de la Notre-Dame. Ancheta preliminara indeparteaza ipoteza unei maini criminale

Parchetul francez a anuntat miercuri, intr-un comunicat la finalul anchetei preliminare, ca nu exista niciun element care sa permita acreditarea ipotezei unei maini criminale in cazul incendiului care a.

Ancheta preliminara in cazul incendiului de la Notre-Dame: O tigara prost stinsa sau o defectiune a sistemului electric

Ancheta preliminara in cazul incendiului de la Catedrala Notre-Dame concluzioneaza ca niciun element nu acrediteaza ca origine a focului o mana criminala, cele doua piste luate in considerare sunt o tigara prost stinsa sau o defectiune electrica, relateaza AFP.

Avocat, despre cazul Sorinei: Exista indicii ca procurorul a folosit abuziv un mandat de perchezitie si a luat ilegal minora

Avocatul Adrian Toni Neacsu anunta duminica, intr-o postare pe Facebook, ca a revizuit o plangere penala pe care un ONG o va depune la Sectia pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie impotriva procurorului Maria Piturca, de la Parchetul Curtii de Apel Craiova, care a preluat-o de la asistentul material pe Sorina, fetita de 8 ani din Baia de Arama, adoptata de o familie de romani stabilita in SUA.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )