Libnet.ro
UNICEF

18:00

Autorul crimei de marti seara a fost arestat preventiv

Adevărul Adevărul,
Autorul crimei de marti seara a fost arestat preventiv

Szalai Lorand acuzat de moartea tinerei de 29 de ani din Tirgu-Mures a ajuns astazi in fata judecatorilor. Szalai Lorand a fost arestat preventiv pentru 29 de zile si va ramane incatusat pana la urmatoarea infatisare. continuă pe Adevărul

Gruia Stoica a fost arestat preventiv pentru 29 de zile

Gruia Stoica a fost arestat preventiv pentru 29 de zile pentru pentru cumpare de influenta. Patronul GFR va dus in arestul Politiei Capitale. Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au decis arestarea.

Gruia Stoica a fost arestat preventiv pentru 29 de zile (VIDEO)

Gruia Stoica a fost arestat preventiv pentru 29 de zile pentru pentru cumpare de influenta. Patronul GFR va dus in arestul Politiei Capitale. Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au decis arestarea.

Gruia Stoica a fost arestat preventiv pentru 29 de zile

Omul de afaceri Gruia Stoica, patronul companiei Grup Feroviar Roman GFR), a primit mandat de arestare preventiva pentru 29 de zile, anunta televiziunile de stiri. Stoica a fost retinut pentru 24 de ore, miercuri, de procurorii DNA, el fiind acuzat de savarsirea infractiunii de cumparare de influenta, in legatura cu o licitatie organizata de Complexul Energetic Oltenia. Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au admis, joi, propunerea procurorilor anticoruptie de arestare preventiva pentru 29 de zile a acestuia.

ZIUA CARE SE TERMINA LA INCHISOARE: Gruia Stoica, arestat preventiv pentru 29 de zile; Relu Fenechiu, 5 ani dupa gratii

Omul de afaceri Gruia Stoica a fost arestat preventiv pentru 29 de zile. El este acuzat ca i-ar fi dat avocatului Doru Bostina trei milioane de euro pentru a afla, prin intermediul acestuia, ce pret cere CFR Marfa la licitatia pentru transportarea.

Seful Parchetului Ialomita va fi arestat preventiv.

Procurorul-sef al Parchetului de pe langa Tribunalul Ialomita, Cristian Hristescu, va fi arestat preventiv pentru 30 de zile, a hotarat Curtea de Apel Bucuresti, conform Mediafax. Decizia poate fi contestata la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Citeste si: Procurorii DNA cer arestarea magistratului Cristian Hristescu Directia Nationala Anticoruptie DNA) a inceput urmarirea penala pe numele prim-procurorului de la Parchetul de pe langa Tribunalul Ialomita, Cristian Hristescu, dupa ce .

Ilie Carabulea si Marian Mirzac au fost arestati preventiv

Omul de afaceri Ilie Carabulea, care controleaza grupul Carpatica, si fostul director general al Carpatica Asig, Marian Mirzac, au fost arestati preventiv, printr-o decizie luata de Tribunalul Bucuresti, miercuri seara, la propunerea procurorilor DNA.

Dosarul Carpatica: Ilie Carabulea si Marian Mirzac au fost arestati preventiv

Omul de afaceri Ilie Carabulea, care controleaza grupul Carpatica, si fostul director general al Carpatica Asig, Marian Mirzac, au fost arestati preventiv, printr-o decizie luata de Tribunalul Bucuresti, miercuri seara, la propunerea procurorilor DNA care instrumenteaza dosarul Carpatica.

Dosarul Carpatica: Ilie Carabulea si Marian Mirzac au fost ARESTATI preventiv.

Omul de afaceri Ilie Carabulea, care controleaza grupul Carpatica, si fostul director general al Carpatica Asig, Marian Mirzac, au fost arestati preventiv, printr-o decizie luata de Tribunalul Bucuresti, miercuri seara, la propunerea procurorilor DNA care instrumenteaza dosarul Carpatica, informeaza Mediafax. Prin aceeasi hotarare a instantei, Radu Mustatea, membru in CA al Carpatica Asig, a primit interdictie de a parasi tara timp de 30 de zile. Decizia Tribunalului Bucuresti nu este .

Un roman acuzat de 4 violuri in Italia a fost arestat in Danemarca

Un cetatean roman suspectat de comiterea a patru violuri in orasul italian Bologna a fost arestat in Danemarca, in baza unui mandat european emis de justitia italiana. Romanul de 27 de ani este cercetat in .

Cutremur de 3,5 grade, produs marti seara in Vrancea

Un cutremur cu magnitudinea de 3,5 grade s-a produs marti seara, la ora 00. 16, in zona seismica Vrancea, la o adancime de 101 kilometri, informeaza Institutul National pentru Fizica Pamantului INFP).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2441 seconds )