Libnet.ro
UNICEF

18:30

Autostrada A3 Campia Turzii - Targu Mures: A fost semnat contractul pe ultimul lot ramas fara constructor, intre Iernut si Chetani / 98 de milioane de euro pentru 18 km de autostrada

Hotnews Hotnews,
 Autostrada A3 Campia Turzii - Targu Mures: A fost semnat contractul pe ultimul lot ramas fara constructor, intre Iernut si Chetani / 98 de milioane de euro pentru 18 km de autostrada

Compania de Autostrazi a semnat contractul pentru ultimul lot din Autostrada A3 Campia Turzii - Targu Mures ce inca nu avea un cosntructor, lotul 2 Iernut - Chetani din sectiunea Ogra - Campia Turzii. Contractul pentru cei circa 18 km a fost semnat cu asocierea Astaldi - Max Boegl - Astalrom - Consitrans pentru suma de 438 de milioane de lei, la aproape doi ani de la lansarea licitatiei. continuă pe Hotnews

CNANDR: A fost semnat contractul pentru ultimul lot din Autostrada Transilvania

Asocierea Astaldi SPA-Max Boegl RomaniaAstalrom SA-Consitrans SRL a fost selectata pentru proiectarea si executia autostrazii Targu Mures Cluj - Oradea, sectiunea Ogra - Campia Turzii, Lotul 2, Iernut - Chetani, a anuntat miercuri CNANDR, potrivit Mediafax.

Contractul pe sectiunea Ogra - Campia Turzii a fost atribuit unei asocieri de patru firme

Contractul pentru proiectarea si executia autostrazii Brasov - Oradea, sectiunea Ogra - Campia Turzii, a fost atribuit asocierii Astaldi SPA - Max Boegl Romania - Astalrom - Consitrans, valoarea acestuia ridicandu-se la peste 437,6 milioane lei, fara TVA, a anuntat, miercuri, Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania, printr-un comunicat remis redactiei.

Guvernul vrea un proiect de lege pentru serbarea centenarului in 2018 si include in el autostrazile Pitesti - Sibiu si Iasi - Targu Mures

Guvernul inentioneaza sa lanseze un proiect de lege in vederea sarbatoririi centenarlui in 2018 - 100 de ani de la Marea Unire - si va include doua mari proiecte de infrastructura realizate prin fonduri europene: autostrada Sibiu - Pitesti si autostrada Iasi - Targu Mures, prioiecte ce vor fi gestionate multianual in mod separat. Cu toate acestea, stadiul actual al celor doua proiecte exclude din start o finalziare pana in 2018: Sibiu - Pitesti, in mod realist, ar putea fi gata abia din anul 2021, in timp ce autostada Iasi - Targu Mures, dincolo de faptul ca ar costa mai mult decat toti banii europeni pe care Romania ii are la dispozitie, este programata in Master Plan abia dupa 2020.

La un pas de bataie generala. Steaua - ASA Targu Mures, partida cu scantei

Jucatorii Stelei si cei ai ASA Targu Mures au fost la un pas de bataie generala, dupa ce Voiculet a intrat tare la Stanciu, iar decarul stelist a reactionat nervos. Tamas si Ivan Gonzalez au fost.

Automobile Bavaria a deschis un nou centru BMW, langa Targu Mures

Automobile Bavaria Group a deschis un nou centru BMW langa Targu Mures care include si showroom pentru vanzarile de automobile rulate, atat BMW, dar si MINI, a anuntat compania. Investitia include si facilitati de service, suprafata totala fiind de 1. 300 metri patrati mp).

Steaua Bucuresti a invins-o pe ASA Targu Mures cu scorul de 2-1 (1-0)

Steaua Bucuresti a invins-o pe ASA Targu Mures cu scorul de 2-1 1-0), duminica seara, pe Arena Nationala din Capitala, intr-un meci din etapa a cincea a fazei play-off a Ligii I de fotbal. Potrivit Agerpres, campioana s-a impus prin golul lui Adrian Popa 40) si autogolul lui Ivan Gonzalez 84), in timp ce pentru vicecampioana a inscris ex-stelistul Pablo Brandan 62 - penalty).

Probleme pentru clubul de fotbal ASA Targu-Mures: Fiscul scoate la licitatie tribunele, vestiarele, dar si bancile antrenorilor (VIDEO)

Probleme pentru clubul de fotbal ASA Targu-Mures! Acesta este executat de Fisc, astfel ca tribunele, vestiarele, dar si bancile antrenorilor sunt scoase la licitatie cu scopul de a recupera restantele la.

CNANDR a selectat constructorii pentru ultimul lot din Autostrada Transilvania. Cei 18 kilometri vor costa 98 de milioane de euro

Consortiul dintre Astaldi, Max Boegl, Astalrom si Consitrans a fost selectat de catre Compania Nationala pentru Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) pentru proiectarea si executia lotului 2, Iernut-Chetani, din cadrul autostrazii Ogra-Targu Mures.

ASA Targu Mures, in afara Europei

Echipa de fotbal mureseana a fost exclusa pentru un sezon din cupele europene, din cauza incalcarii reglementarilor financiare impuse de Uniunea Europeana de Fotbal.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )