Libnet.ro
UNICEF

08:00

Autostrada Soarelui a fost inchisa din cauza viscolului

Adevărul Adevărul,
Autostrada Soarelui a fost inchisa din cauza viscolului

Autostrada Soarelui a fost inchisa complet din cauza conditiilor meteo nefavorabile. Nu se stie cand se va da drumul circulatiei. continuă pe Adevărul

Autostrada Bucuresti-Constanta a fost inchisa din cauza vizibilitatii reduse

Doua tiruri s-au rasturnat luni pe autostrada Bucuresti-Constanta la kilometrul 70, informeaza B1 TV. Totodata, autostrada este inchisa incepand cu ora 8. 30 intre Bucuresti si Drajna din cauza vizibilitatii.

Enel Dobrogea: 12 localitati din Constanta si Tulcea, inca fara curent electric din cauza viscolului

Un numar de 12 localitati din judetele Constanta si Tulcea sunt inca fara energie electrica din cauza viscolului, in timp ce echipele Enel Dobrogea au reusit sa remedieze mare parte din defectiunile.

SITUATIA TRAFICULUI LA ORA 16:15. Vezi lista drumurilor inchise din cauza viscolului

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca la aceasta ora 16:15), din cauza ninsorii abundente si a viscolului, sunt inchise toate tronsoanele de drumuri nationale din .

Urmeaza ger de -25 de grade. Vezi aici lista drumurilor inchise din cauza viscolului puternic

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca la aceasta ora, din cauza ninsorii abundente si a viscolului, sunt inchise toate tronsoanele de drumuri nationale din judetele.

Mii de familii ramase in bezna, din cauza viscolului

Peste 5. 000 de familii din judetul Arges si 1. 800 din Dambovita au ramas fara energie electrica din cauza vremii. Avariile s-au produs dimineata devreme, cand a viscolit puternic si mai multi copaci si.

23 de garnituri de tren cu rute spre Galati, Constanta si Bucuresti au fost anulate din cauza ninsorii si a viscolului

23 de garnituri de tren cu rute spre Galati, Constanta si Bucuresti, au fost anulate luni de CFR Calatori, informeaza Mediafax. Totodata, pe regionala Galati, doua trenuri sunt oprite intre statii, unul din.

Porturile din Constanta au fost inchise din cauza vantului puternic

Porturile din Constanta au fost inchise din cauza vantului puternic, manevrele navelor fiind suspendate, in cursul noptii de vineri spre sambata. Vantul sufla la rafala cu viteze de 70 - 80 km/h.

Sapte drumuri judetene din Galati, inchise din cauza viscolului

Din cauza viscolului puternic, doua linii de inalta tensiune au ramas nealimentate si trei alimentate partial, afectand cinci localitati: Schela, Serbesti, Ivesti, Umbraresti si Sat Costi. Pentru remedierea defectiunilor lucreaza sapte echipe ale Electrica.

Ialomita sub asediul Codului Portocaliu. Opt persoane sunt blocate intr-un microbuz din cauza viscolului

Vremea rea face ravagii si in judetul Ialomita. inca de dimineata autoritatile incearca sa tina piept naturii dezlantuite. Pe numarul de urgenta 112 zeci de persoane au cerut ajutorul pompierilor, politistilor sau jandarmilor pentru a fi scoase din nameti. La aceasta ora din cauza viscoului, un microbuz cu opt persoane s-a impotmolit in zapada la iesire din Slobozia. Totodata 20 de drumuri nationale si judetene sunt inchise.

Trei dubite si trei autoturisme, blocate din cauza viscolului

Trei dubite si trei autoturisme sunt blocate din cauza zapezii pe drumul national 22 E, care face legatura intre localitatile IC Bratianu si Garvan.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )