Libnet.ro
UNICEF

10:00

Sapte drumuri judetene din Galati, inchise din cauza viscolului

Adevărul Adevărul,
Sapte drumuri judetene din Galati, inchise din cauza viscolului

Din cauza viscolului puternic, doua linii de inalta tensiune au ramas nealimentate si trei alimentate partial, afectand cinci localitati: Schela, Serbesti, Ivesti, Umbraresti si Sat Costi. Pentru remedierea defectiunilor lucreaza sapte echipe ale Electrica. continuă pe Adevărul

SITUATIA TRAFICULUI LA ORA 16:15. Vezi lista drumurilor inchise din cauza viscolului

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca la aceasta ora 16:15), din cauza ninsorii abundente si a viscolului, sunt inchise toate tronsoanele de drumuri nationale din .

Urmeaza ger de -25 de grade. Vezi aici lista drumurilor inchise din cauza viscolului puternic

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca la aceasta ora, din cauza ninsorii abundente si a viscolului, sunt inchise toate tronsoanele de drumuri nationale din judetele.

Enel Dobrogea: 12 localitati din Constanta si Tulcea, inca fara curent electric din cauza viscolului

Un numar de 12 localitati din judetele Constanta si Tulcea sunt inca fara energie electrica din cauza viscolului, in timp ce echipele Enel Dobrogea au reusit sa remedieze mare parte din defectiunile.

Toate porturile din Constanta au fost din nou inchise din cauza vantului puternic

Toate porturile din Constanta - Midia, Mangalia, Constanta Sud-Agigea si Constanta Nord - sunt din nou inchise din cauza vantului puternic. Masura a fost luata duminica, in jurul orei 20. 00, informeaza Centrul Infotrafic.

Ialomita sub asediul Codului Portocaliu. Opt persoane sunt blocate intr-un microbuz din cauza viscolului

Vremea rea face ravagii si in judetul Ialomita. inca de dimineata autoritatile incearca sa tina piept naturii dezlantuite. Pe numarul de urgenta 112 zeci de persoane au cerut ajutorul pompierilor, politistilor sau jandarmilor pentru a fi scoase din nameti. La aceasta ora din cauza viscoului, un microbuz cu opt persoane s-a impotmolit in zapada la iesire din Slobozia. Totodata 20 de drumuri nationale si judetene sunt inchise.

UPDATE Filtre ale Politiei: nimeni nu mai intra pe drumurile care duc spre Braila si Vrancea. Sapte drumuri judetene sunt inchise

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare cod rosu pentru judetele Braila si Vrancea, toate drumurile nationale de pe raza acestor judete fiind inchise traficului rutier.

Vehiculele cu masa mai mare de 3,5 tone, interzise pe DN 22, din cauza viscolului

Compania de Autostrazi si Drumuri Nationale a decis sa restrictioneze, incepand cu ora 2, traficul pe drumul national DN 22, intre Ramnicu Sarat si limita cu judetul Braila, pentru vehiculele cu masa totala mai mare de 3,5 tone.

VIDEO Clipe de groaza pentru pasagerii unui autocar din Republica Moldova, care a iesit de pe carosabil din cauza viscolului

Un autocar din Republica Moldova a alunecat la Mihailesti si s-a aplecat pe partea dreapta blocand usile. Turistii au fost evacuati pe geamuri si prin trapa de pe plafon.

Autostrada Soarelui a fost inchisa din cauza viscolului

Autostrada Soarelui a fost inchisa complet din cauza conditiilor meteo nefavorabile. Nu se stie cand se va da drumul circulatiei.

Infotrafic: Toate tronsoanele de drumuri nationale din Braila si Vrancea, inchise. Vezi ce alte rute au restrictii

Ninsorile abundente si viscolul puternic dau peste cap traficul rutier, in special in judetele Buzau, Braila si Vrancea, unde ANM a emis o avertizare nowcasting de Cod Rosu. Conform Centrului Infotrafic din.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )