Libnet.ro
UNICEF

12:00

Avansul cerut investitorilor de la Cupru Min - 40 de milioane de euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Avansul cerut investitorilor de la Cupru Min - 40 de milioane de euro

Ministerul Economiei a publicat, la finalul saptamanii, anuntul pentru atragerea de investitori la societatea miniera, Cupru Min Rosia Poieni, avansul solicitat fiind de 40 milioane de euro, suma care ar urma sa fie achitata intr-o singura transa, pana la data de 1 decembrie 2013. continuă pe Ziarul Bursa

Cel mai mare premiu din istoria Loteriei Romane, de peste 10,5 milioane euro, la extragerea 6/49

Premiu record la extragerea loto 6 din 49 de duminica! Premiul de peste 46,7 milioane de lei peste 10,5 milioane euro) este cel mai mare report inregistrat vreodata la Categoria I, informeaza Loteria Romana.

Metrorex a atribuit un contract de 15,5 milioane euro pentru lucrari suplimentare la Magistrala 5

Metrorex a atribuit un contract de 69 milioane lei 15,5 milioane euro) fara TVA asocierii Astaldi - FCC - Delta ACM - AB Construct pentru lucrari suplimentare la un tronson al Magistralei 5 Drumul Taberei - Pantelimon.

Metrorex a atribuit un contract de 15,5 milioane euro pentru lucrari suplimentare la Magistrala 5.

Metrorex a atribuit un contract de 69 milioane lei 15,5 milioane euro) fara TVA asocierii Astaldi - FCC - Delta ACM - AB Construct pentru lucrari suplimentare la un tronson al Magistralei 5 Drumul Taberei - Pantelimon, transmite Mediafax. Contractul vizeaza lucrari de deviere a retelelor edilitare aferente Magistralei 5, sectiunea Raul Doamnei - Opera Hasdeu), conform cerintelor precizate in caietul de sarcini, se arata in anuntul de atribuire al Metrorex. Lucrarile au fost adjudecate la 28 .

Vosganian: Cifra de afaceri a Oltchim, 11 milioane euro pe mai si iunie si va ajunge la 12 ...

Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, a declarat, vineri, la Ramnicu Valcea, ca cifra de afaceri a Oltchim este de 11 milioane de euro pe lunile mai si iunie si va ajunge la 12 milioane. El a adaugat ca pentru salariati a fost virata suma de trei milioane de lei, respectiv 80% din lichidarea pe mai, transmite Mediafax. Cifra de afaceri a Oltchim este de 11 milioane de euro pe lunile mai si iunie si va ajunge la 12 milioane. Cresterea este de 100%. Pierderile s-au diminuat de la patru .

Premiul cel mare la Loto 6/49 nu a fost castigat: Reportul a ajuns la recordul istoric de 10,5 milioane euro

Cel mai mare premiu inregistrat vreodata la categoria I la Loto 6/49, in valoare de peste 10,5 milioane de euro, nu a fost castigat nici la extragerea de duminica, anunta Loteria Romana. Duminica au avut loc.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2438 seconds )