Libnet.ro
UNICEF

05:30

Avantajul costului redus al fortei de munca din Romania este erodat de nivelul mic al productivitatii muncii

Adevărul Adevărul,
Avantajul costului redus al fortei de munca din Romania este erodat de nivelul mic al productivitatii muncii

Costul fortei de munca in Europa Centrala si de Est a crescut puternic in ultimul deceniu, insa regiunea este inca foarte atractiva pentru investitori, arata un studiu J. Morgan intr-o cercetare data recent publicitatii, preluata de publicatia on-line portfolio. hu. continuă pe Adevărul

Aproape jumatate din forta de munca din Romania este concentrata in 10 sectoare de activitate

Zece sectoare de activitate concentreaza 48% din forta de munca din Romania si peste 50% din cifra de afaceri realizata de intreaga piata, se arata intr-un studiu ICAP Romania, potrivit Agerpres.

Aproape jumatate din forta de munca din Romania este concentrata in 10 sectoare de activitate

O analiza ICAP Romania arata ca 48% din forta de munca din tara noastra este concentrata in 10 sectoare de activitate a caror cifra de afaceri reprezinta peste 50% din totalul realizat de intreaga piata.

In timp ce cotatia petrolului scade vertiginos, pretul fara taxe al carburantilor din Romania este printre cele mai mari din UE

Cotatia petrolului este in continua scadere, ajungand sa chiar la minimul ultimilor 12 ani. De cateva zile sta sub 28 dolari barilul. Cum era de asteptat, oriunde in lume, preturile la carburanti s-au redus, fiind puternic influentate de cotatiile barilului de titei. Si in Romania au tot scazut, insa doar atat cat sa ajunga sa fie printre cele mai mari din Uniunea Europeana.

The Finest Hours: Furtuna extrema ajunge in cinematografele din Romania

The Finest Hours: Furtuna extrema este un thriller de actiune eroic, bazat pe o poveste adevarata. Filmul este distribuit de Forum Film Romania si va fi distribuit in format 3D, IMAX 3D si 4DX. Cea mai grozava actiune de salvare intreprinsa de o ambarcatiune mica, din istoria Pazei de Coasta din SUA, este prezentata intr-un film [].

TripAdvisor a desemnat cel mai bun hotel de lux din Romania in 2015

Hotel Epoque este cel mai bun hotel de lux din Romania, pentru al patrulea an consecutiv, intr-un top TripAdvisor , cea mai mare platforma online de calatorii din lume. Epoque este un hotel de tip boutique de 5 stele, aflat in Bucuresti, unde o.

DOCUMENT Raportul Inspectiei Judiciare referitor la detinutii-scriitori: caracterul stiintific al lucrarilor din puscarii este conditionat doar de faptul ca editura este recunoscuta de Consiliul Cercetarii Stiintifice

In puscariile din Romania, o lucrare este stiintifica si ii aduce autorului reducerea pedepsei daca a fost publicata la o editura sau revista recunoscuta de catre Consiliul National al Cercetarii Stiintifice. Concluzia apartine Inspectiei Judiciare, care in urma unei hotarari din septembrie 2015 a Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a realizat un control cu privire la aplicarea legii care le permite detinutilor sa-si scurteze cu 30 de zile pedepsele, daca scriu carti. La solicitarea HotNews. ro, Inspectia Judiciara a trimis Raportul de control. Vezi cum i-a respins comisia de la Penitenciarul Codlea unui detinut scaderea pedepsei, pentru ca nu a facut dovada ca are cunostinta despre continutul, structura lucrarii, dar a pierdut in fata judecatorului de supraveghere, care i-a acordat zilele de castig.

Australian Open: Programul de joi al sportivilor din Romania

Alexandra Dulgheru este singura reprezentanta a Romaniei pe tablourile de simplu de la Australian Open, numarul 61 WTA urmand sa o intalneasca pe Angelique Kerber, din Germania favorita numarul sapte). Intra in material pentru a vedea ce sportivi din Romania vor evolua joi la Melbourne.

HARTA INTERACTIVA Stadiul lucrarilor pe fiecare autostrada din Romania. Ce tronsoane si cati kilometri ar putea fi deschisi circulatiei in 2016

In momentul de fata in Romania se lucreaza efectiv la aproape 150 de kilometri noi de autostrada, iar Compania de Autostrazi isi propune sa deschida traficul pe 95 de kilometri pana la finalul lui 2016, potrivit informatiilor obtinute de HotNews. ro. Cu toate acestea, problemele si blocajele existente in prezent pe anumite tronsoane contureaza o imagine mai putin optimista, in care pana la finalul anului reteaua de autostrazi din Romania sa mai adauge circa 75 de kilometri. Vezi in articol stadiul lucrarilor si stadiul financiar pentru fiecare proiect din tara.

Honda recheama in service peste 3.000 de masini din Romania, din cauza airbag-urilor Takata

Honda recheama in service 3. 054 automobile din Romania, produse in perioada 2003-2012, din cauza airbag-urilor fabricate de furnizorul Takata. Sunt vizate automobilele CR-V, Accord, Accord Tourer, Jazz, Civic si Insight.

Join Airlines va intra pe piata din Romania cu patru curse operate de la Arad

Conducerea companiei olandeze Join Airlines a anuntat astazi ca va intra pe piata din Romania cu patru curse operate de la Arad, dintre care trei pe rute internationale, in timp ce trei aeronave au fost alocate rutelor interne, extinderea activitatii vizand si aeroporturile din Suceava si Tulcea, informeaza Mediafax.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )