Libnet.ro
UNICEF

01:05

Aproape jumatate din forta de munca din Romania este concentrata in 10 sectoare de activitate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Aproape jumatate din forta de munca din Romania este concentrata in 10 sectoare de activitate

Zece sectoare de activitate concentreaza 48% din forta de munca din Romania si peste 50% din cifra de afaceri realizata de intreaga piata, se arata intr-un studiu ICAP Romania, potrivit Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Aproape jumatate din forta de munca din Romania este concentrata in 10 sectoare de activitate

O analiza ICAP Romania arata ca 48% din forta de munca din tara noastra este concentrata in 10 sectoare de activitate a caror cifra de afaceri reprezinta peste 50% din totalul realizat de intreaga piata.

Peste jumatate din Portul Constanta e pustiu

Portul romanesc de la Marea Neagra functioneaza in prezent la mai putin de jumatate din capacitate, desi cifrele oficiale arata ca activitatea este in crestere usoara.

Avantajul costului redus al fortei de munca din Romania este erodat de nivelul mic al productivitatii muncii

Costul fortei de munca in Europa Centrala si de Est a crescut puternic in ultimul deceniu, insa regiunea este inca foarte atractiva pentru investitori, arata un studiu J. Morgan intr-o cercetare data recent publicitatii, preluata de publicatia on-line portfolio. hu.

Jumatate din cladirile de birouri AFI Park 4 si 5 au fost pre-inchiriate

AFI Europe a semnat contractele de pre-inchiriere pentru 16. 000 de metri patrati din cladirile de birouri AFI Park 4 si 5, din apropierea mall-ului din Cotroceni, atingand astfel o rata de ocupare de 50% la inceputul acestui an.

Jumatate din cladirile de birouri AFI Park 4 si 5 au fost pre-inchiriate

AFI Europe a semnat contractele de pre-inchiriere pentru 16. 000 de metri patrati din cladirile de birouri AFI Park 4 si 5, din apropierea mall-ului din Cotroceni, atingand astfel o rata de ocupare de 50% la inceputul acestui an, informeaza un comunicat al companiei.

Dacian Ciolos, catre sefii de companii franceze: Romania este o tara stabila in care nu avem partide extremiste

Premierul Dacian Ciolos i-a indemnat joi pe sefii mai multor companii franceze sa investeasca in Romania, afirmand ca tara este stabila din punct de vedere politic si predictibila in ceea ce priveste politicile economice si legislative, informeaza Agerpres.

Romania este intre primele sapte tari implicate in actiunile NATO

Romania face parte din grupul celor sapte tari considerate cele mai implicate in actiunile NATO, releva un comunicat al Comandamentului Aliat pentru Transformare.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )