Libnet.ro
UNICEF

05:30

Jumatate din cladirile de birouri AFI Park 4 si 5 au fost pre-inchiriate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Jumatate din cladirile de birouri AFI Park 4 si 5 au fost pre-inchiriate

AFI Europe a semnat contractele de pre-inchiriere pentru 16. 000 de metri patrati din cladirile de birouri AFI Park 4 si 5, din apropierea mall-ului din Cotroceni, atingand astfel o rata de ocupare de 50% la inceputul acestui an. continuă pe Ziarul Bursa

Jumatate din cladirile de birouri AFI Park 4 si 5 au fost pre-inchiriate

AFI Europe a semnat contractele de pre-inchiriere pentru 16. 000 de metri patrati din cladirile de birouri AFI Park 4 si 5, din apropierea mall-ului din Cotroceni, atingand astfel o rata de ocupare de 50% la inceputul acestui an, informeaza un comunicat al companiei.

AFI Europe preinchiriaza 16.000 de metri patrati in proiectele AFI Park 4 si AFI Park 5, atingand o rata de ocupare de 50%

Cladirile de birouri AFI Park 4 si 5 ale dezvoltatorului israelian din Capitala au atins un grad de ocupare de 50% la inceputul anului 2016, prin semnarea unor contracte de pre-inchiriere pentru 16. 000 de metri patrati.

Peste jumatate din Portul Constanta e pustiu

Portul romanesc de la Marea Neagra functioneaza in prezent la mai putin de jumatate din capacitate, desi cifrele oficiale arata ca activitatea este in crestere usoara.

Raport: Primii 62 cei mai bogati oameni din lume detin cat jumatate din locuitorii planetei

Primii 62 de bogati ai lumii detin aproximativ la fel de mult cat jumatate din populatia lumii, a aratat organizatia nonguvernamentala Oxfam intr-un raport publicat luni.

Iran: Peste jumatate din candidatii inscrisi pentru alegerile legislative au fost respinsi

Doar 4. 700 de candidati din cei aproximativ 12. 000, inscrisi pentru alegerile legislative de la 26 februarie din Iran, au fost aprobati de Comisia Centrala de Supraveghere, aflata in subordinea Consiliului Gardienilor Constitutiei Printre cei respinsi se afla numeroase personalitati ale taberei reformatoare sau critici la adresa puterii.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )