Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cu ce avere a ramas Liviu Dragnea dupa divort

Antena3 Antena3,
Cu ce avere a ramas Liviu Dragnea dupa divort

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a pierdut, in urma divortului, doua terenuri in Alexandria si Busteni, o casa in constructie, un autoturism si o autoutilitara, potrivit declaratiei de avere. continuă pe Antena3

Revista presei: Ce a pierdut Liviu Dragnea dupa divort

Divortul dintre Liviu Dragnea si fosta sa sotie Bombonica Dragnea s-a finalizat, iar presedintele PSD nu a iesit invingator in urma deciziei instantei. Pentru ca suntem constienti ca nu va putem oferi inca) toate informatiile de care aveti nevoie, dar pentru ca am vrea sa gasiti cat mai multe stiri utile, din domenii variate, pe [].

Averea lui Liviu Dragnea este mai mica dupa divort

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a pierdut, in urma divortului, doua terenuri in Alexandria si Busteni, o casa in constructie, un autoturism si o autoutilitara, potrivit declaratiei de avere publicate pe site-ul Camerei Deputatilor.

Ce avere are liderul PSD, Liviu Dragnea

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a pierdut, in urma divortului, doua terenuri in Alexandria si Busteni, o casa in constructie, un autoturism si o autoutilitara, potrivit declaratiei de avere publicate pe site-ul Camerei Deputatilor.

Liviu Dragnea, mai sarac in urma divortului. Ce a pierdut la partaj presedintele PSD

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a pierdut, in urma divortului de sotia sa, Bombonica Dragnea, doua terenuri intravilane, casa sa din Alexandria si doua autoturisme, conform ultimei declaratii de avere, datata 7 mai 2016, postata pe site-ul Camerei Deputatilor.

Liviu Dragnea s-a intalnit cu Principesa Margareta, la Palatul Elisabeta: Rolul Casei Regale trebuie sa fie foarte bine definitiv. Vom sprijini acest lucru

Presedintele PSD Liviu Dragnea s-a intalnit, joi, cu Alteta Sa Regala Principesa Margareta, la Palatul Elisabeta. Alteta Sa Regala Principesa Margareta m-a invitat astazi, si am participat cu.

Liviu Dragnea, despre motiunea de cenzura impotriva Guvernului Ciolos. Discutam sa vedem daca merita

PSD, UNPR si ALDE o sa discute in cursul zilei de joi, daca se impune o motiune de cenzura impotriva Guvernului Ciolos. Liviu Dragnea a declarat, inainte de sedinta, ca se vor discuta toate aspectele si se va lua o decizie politica in acest sens.

Liviu Dragnea, despre decizia CCR privind abuzul in serviciu: Mare lucru nu am inteles

Liviu Dragnea, a spus joi ca nu a inteles mare lucru din decizia CCR cu privire la abuzul in serviciu, decizia Curtii putand fiinterpretata de specialisti, dupa publicarea motivarii.

Liviu Dragnea, cu ganduri pasnice: Prietenia si sprijinul pentru Victor Ponta nu au incetat si nu vor inceta niciodata

Liviu Dragnea a precizat ca nu va inceta niciodata in a-l sustine pe fostul premier Victor Ponta, insa nu a vrut sa vorbeasca despre schimbarea de opinie a lui Ponta, in urma careia ar fi.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )