Libnet.ro
UNICEF

05:30

Averile cumulate ale celor mai bogati oameni din Rusia au scazut cu 16 miliarde de dolari dupa noile sanctiuni americane

Adevărul Adevărul,
Averile cumulate ale celor mai bogati oameni din Rusia au scazut cu 16 miliarde de dolari dupa noile sanctiuni americane

Averile cumulate ale celor mai bogati oameni din Rusia au scazut luni cu 16 miliarde de dolari, pierzand toate cresterile anuale, in urma noilor sanctiuni impuse de Statele Unite saptamana trecuta unor companii si persoane din Rusia, transmite Bloomberg. continuă pe Adevărul

Presedintele LVMH, Bernard Arnault, urca pe locul patru in topul celor mai bogati oameni ai Planetei

Turbulentele de pe pietele bursiere globale, provocate de disputa comerciala dintre China si SUA si declaratia presedintelui Donald Trump privind impozitele prea mici platite de Amazon, au afectat averile celor mai bogati oameni ai Planetei, transmite Bloomberg.

Orasul din Romania care a fost inclus in topul celor mai frumoase destinatii din Europa

Odata cu sezonul cald debuteaza si primele plecari in vacanta ale turistlor. Daca inca nu v-ati ales destinatia, topul celor mai frumoase orase din Europa, care include si unul din Romania, cu.

Ce oras din Romania a fost inclus in topul celor mai frumoase destinatii din Europa

Odata cu sezonul cald debuteaza si primele plecari in vacanta ale turistlor. Daca inca nu v-ati ales destinatia, topul celor mai frumoase orase din Europa, care include si unul din Romania, cu siguranta va va oferi cateva optiuni interesante.

Bucuresti, in topul celor mai ieftine zece orase din lume

Bucurestiul ocupa locul noua in clasamentul celor mai ieftine zece orase din lume. Raportul care analizeaza costul existentei in lume este explicatia pentru care tot mai multi turisti straini vin in.

Un sunet misterios deranjeaza oameni din intreaga lume. Apare noaptea, pe neasteptate

Un zumzet constant si enervant, cunoscut sub numele de The Hum, este auzit de oameni din intreaga lume. Fenomenul a fost raportat in locuri precum Taos, New Mexico, Bristol, Anglia sau Largs, Scotia. Desi.

Ford lanseaza noul Focus, cel mai competent model din toate timpurile din punct de vedere tehnic

Ford a dat marti primele informatii oficiale despre noua generatie Ford Focus, cel mai competent Focus din toate timpurile din punct de vedere tehnic. Focus introduce o filosofie de design, oferind mai mult.

Romania are cele mai nesigure drumuri din Uniunea Europeana

Romania are cele mai nesigure drumuri din Uniunea Europeana UE), inregistrand cea mai mare rata a accidentelor mortale din UE, 98 de accidente mortale la un milion de locuitori, in timp ce drumurile europene au o medie de 49 de accidente mortale la un.

SFATURILE celui mai batran barbat din lume: Ce trebuie sa faci pentru a trai 100 de ani (FOTO)

Masazo Nonaka, un japonez in varsta de 112 ani, a fost recunoscut oficial marti de Cartea Recordurilor Guinness drept cel mai batran barbat din lume. Nonaka, care locuieste la o pensiune cu ape termale.

Este cel mai sanatos aliment din lume! Iata la ce poate fi folosit

Curmalele acopera o gama larga de valori nutritionale si prin urmare multi spun ca ar fi unele dintre cele mai sanatoase fructe din lume. Nu exista aproape nici o boala in care sa nu aduca.

Cel mai batran barbat din lume s-a nascut inainte ca Einstein sa publice teoria relativitatii. Ce obiceiuri are barbatul

Masazo Nonaka, un japonez in varsta de 112 ani, a fost recunoscut oficial marti de Cartea Recordurilor Guinness drept cel mai batran barbat din lume, informeaza DPA. Nonaka, care locuieste la o pensiune cu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )