Libnet.ro
UNICEF

14:00

Averile milionarilor, luate la control. Apropiatii lui Traian Basescu sunt verificati acum de Politie

Antena3 Antena3,
Averile milionarilor, luate la control. Apropiatii lui Traian Basescu sunt verificati acum de Politie

Verificari au fost si la UTI, compania condusa de milionarul Tiberiu Urdareanu, un apropiat al lui Traian Basescu. Acesta s-a bucurat de-a lungul timpului de contracte cu statul de zeci si chiar sute de milioane de. continuă pe Antena3

Elena Udrea: Razboiul cu seful SRI a ajuns la faza pe interceptari. Stiu ca am fost inregistrata cand vorbeam cu Traian Basescu

Elena Udrea anunta, intr-o postare pe contul sau de Facebook, ca stia ca tot ce a vorbit cu Traian Basescu a fost interceptat de SRI. Urmarita penal si aflata sub control judiciar, Udrea spune ca va.

Elena Udrea a discutat cu Traian Basescu dupa ce a fost chemata la DNA

Elena Udrea a vorbit cu Traian Basescu dupa ce a fost chemata la DNA. Discutia a avut loc in urma cu doua zile. Sefa de la PMP lasa sa se inteleaga ca in continuare dictuta des cu Traian Basescu. Iata.

Sebastian Ghita catre sefii SRI: Daca faceti cu mine cum ati facut cu Traian Basescu, va impusc

Elena Udrea a continuat seria dezvaluirilor cu faptul ca Sebastian Ghita i-ar fi amenintat pe sefii SRI ca ii impusca daca indraznesc sa ii aresteze fratele, asa cum au procedat cu Mircea Basescu, fratele presedintelui Traian Basescu.

Elena Udrea: Sebastian Ghita s-a dus la Coldea si Maior si le-a spus ca daca ii fac lui ce i-au facut lui Traian Basescu cu fratele lui ii va impusca

Elena Udrea a afirmat luni seara, invitata la Gandul. info, ca i-a spus lui Traian Basescu despre acuzatiile la adresa generalului SRI Florian Coldea, formulate intr-un interviu HotNews. ro, si ca deputatul PSD Sebastian Ghita le-a spus metaforic sefilor serviciului, George Maior si gen Coldea, ca i-ar impusca daca i-ar instrumenta fratelui sau un dosar similar cu cazul Mircea Basescu - Bercea Mondial.

Fost sef SRI: Elena Udrea a fost plantata langa Traian Basescu

Fostul sef al SRI, Claudiu Saftoiu, a lansat o ipoteza inedita cu privire la relatia dintre Elena Udrea si Traian Basecsu. El crede ca Elena Udrea a fost un instrument pentru anumite persoane pentru a ajunge la Traian Basescu si a-l controla pe acesta.

Fost sef SIE: Elena Udrea a fost plantata langa Traian Basescu

Fostul sef al SRI, Claudiu Saftoiu, a lansat o ipoteza inedita cu privire la relatia dintre Elena Udrea si Traian Basecsu. El crede ca Elena Udrea a fost un instrument pentru anumite persoane pentru a ajunge la Traian Basescu si a-l controla pe acesta.

VIDEO. Traian Basescu si-a vizitat al treilea nepot, la spital

Fostul presedinte Traian Basescu si sotia sa, Maria, au fost duminica in vizita la spitalul unde fiica sa cea mica , Elena Basescu a nascut un baietel. Fostul presedinte, care a venit cu un buchet de flori, nu a facut declaratii nici la sosire, nici la plecare, scrie Mediafax.

Traian Basescu este din nou bunic

Traian Basescu este din nou bunic. Fiica sa Elena Basescu a nascut sambata noapte un baietel. Fostul presedinte s-a grabit sa anunte aparitia unui al membru al familiei pe Facebook. S-a.

Bercea Mondial, acuzatii grave la adresa lui Traian Basescu. Presedintele a primit bani pentru influentarea unor magistrati

Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, a declarat, vineri, la Tribunalul Constanta, ca jumatate din banii pe care familia sa i-a dat lui Mircea Basescu pentru a-l scoate din inchisoare au ajuns la Traian Basescu pentru ca acesta sa intervina la diversi magistrati, informeaza Mediafax.

Traian Basescu si-a vizitat cel de-al treilea nepot: Este sanatos si e frumos (VIDEO)

Traian Basescu a devenit bunic pentru a treia oara. Fostul presedinte si-a vizitat duminica nepotelul la spital, alaturi de sotia sa, Maria, dar inca nu stie ce nume va purta baiatul. Este sanatos si e.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )