Libnet.ro
UNICEF

22:30

Avertisment de la un oficial BCE: Economia din zona euro, intr-o situatie critica

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Avertisment de la un oficial BCE: Economia din zona euro, intr-o situatie critica

Economia din zona euro se afla in prezent intr-o situatie critica, pe fondul ritmului slab de crestere si a inflatiei scazute, a declarat Yves Mersch, membru al Comitetului Executiv al Bancii Centrale Europene. continuă pe Wall-Street Ro

Oficial BCE: Economia din zona euro este intr-o situatie critica

Economia din zona euro este intr-o situatie critica, din cauza ritmului slab de crestere si a inflatiei scazute, a declarat Yves Mersch, membru al Comitetului Executiv al Bancii Centrale.

Zona euro a aprobat o noua transa de imprumut pentru Cipru

Ministrii de finante din zona euro Eurogroup) au aprobat, saptamana trecuta, urmatoarea transa din pachetul de bailout acordat Ciprului in 2013, dupa ce tara a indeplinit cele doua conditii stabilite de creditorii internationali.

Program prelungit la metrou si RATB dupa meciul Romania - Irlanda de Nord, din preliminariile EURO 2016

Primaria Capitalei a hotarat ca programul la metrou, dupa incheierea jocului Romania - Irlanda de Nord, din preliminariile Euro-2016, programat vineri, de la ora 21. 45, sa fie prelungit pana dupa miezul noptii, informeaza site-ul oficial al Federatiei Romane de Fotbal.

Iordanescu crede ca Irlanda de Nord este favorita in meciul cu Romania, din preliminariile Euro 2016

Anghel Iordanescu a declarat, luni, ca Romania porneste cu sansa a doua in meciul cu Irlanda de Nord, din preliminariile Euro 2016.

MOODY 'S: Economia mondiala nu-si va reveni, in urmatorii doi ani

Economia mondiala este putin probabil sa se redreseze semnificativ in urmatorii doi ani, deoarece incetinirea graduala a PIB-ului Chinei si problemele structurale din zona euro, Brazilia si Africa de Sud continua sa afecteze activitatea economica, se arata intr-un raport publicat, ieri, de agentia de evaluare financiara Moody 's Investors Service.

Glasscorp, investitie de 65 mil. euro intr-o fabrica de geamuri la Buzau

Glasscorp, companie care face parte din grupul Sisecam din Turcia, a inaugurat la inceputul lunii noiembrie o fabrica de geamuri pentru autoturisme la Buzau, valoarea totala a proiectului fiind de 65 mil. euro, cofinantat printr-o schema de ajutor de.

Portland Trust se pregateste de constructia birourilor din zona Barbu Vacarescu

Proiectul de birouri pe care Portland Trust vrea sa-l dezvolte in zona Barbu Vacarescu-Floreasca, pe terenul cumparat recent de la italienii de la Nusco, este in stadiul de intocmire a documentatiei pentru inceperea lucrarilor de constructie, ne-a declarat, vineri, Bogdan Parvanu, arhitect-sef al Primariei Sectorului 2 pana in luna septembrie a acestui an, in prezent consilier in cadrul institutiei.

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2739 seconds )