Libnet.ro
UNICEF

23:00

Avertismentele liderilor europeni pentru premierul Tudose

Adevărul Adevărul,
Avertismentele liderilor europeni pentru premierul Tudose

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, si liderul Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, i-au transmis premierului Mihai Tudose scrisori in care il felicita pentru noua functie. insa, cei doi pun accentul in mesajele lor si pe faptul ca noul Guvern trebuie sa continue lupta impotriva coruptiei, sa se preocupe de domnia legii si sa nu aiba actiuni care ar impiedica reformele. continuă pe Adevărul

Oamenii de stiinta demasca impostura academica a premierul Tudose. Inamicul cercetatorilor, promovat ministru

Oamenii de stiinta, demasca imposture academica a premierul Tudose. Inamicul cercetatorilor, promovat ministru .

HAOS iN GUVERN! Premierul TUDOSE, despre DESFIINTAREA Pilonului II de pensii: Eu nu cred ca ministrul de Finante a spus asa ceva (DOVADA VIDEO)

Mihai Tudose a avut in Parlament o reactie extrem de nervoasa la adresa propunerii de ministrul al Finantelor, Ionut Misa. Premierul nominalizat s-a declarat extrem de nemultumit de declaratiile lui Ionut.

Nume importante de la PNL si USR au lipsit de la votul de investire pentru Guvernul Tudose |ANALIZA

O analiza atenta a chiulangiilor arata insa o situatie fundamental diferita si mai nuantata, care merita sa fie dezbatuta pe larg de opinia publica. Evident, intereseaza chiulangii din toate taberele chiulangii de la PSD fiind anti-Dragnea si foarte putini, chiulangii de la PNL si USR, care sunt foarte multi, au ajutat prin neprezentare instalarea guvernului Tudose. Poate pentru unii, USL inca traieste, iar pentru altii se aplica zicala lui Caragiale Tradare sa fie, dar sa stim si noi!.

Donald Tusk, mesaj important pentru Mihai Tudose

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, i-a dat o scrisoare noului premier roman, Mihai Tudose, pentru a-l felicita si i-a spus ca are incredere ca va respecta statul de drept si ca va duce la bu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )