Libnet.ro
UNICEF

12:00

Avertismentul Frantei: Vor fi mai multe atacuri

Antena3 Antena3,
Avertismentul Frantei: Vor fi mai multe atacuri

Premierul francez, Manuel Valls, a avertizat sambata ca Franta se va confrunta cu mai multe atacuri, dupa ce un presupus islamist a comis vineri un atentat la o uzina chimica din Franta si si-a decapitat. continuă pe Antena3

Premierul francez avertizeaza ca Franta se va confrunta cu mai multe atacuri

Premierul francez, Manuel Valls, a avertizat sambata ca Franta se va confrunta cu mai multe atacuri, dupa ce un presupus islamist a comis vineri un atentat la o uzina chimica din Franta si si-a decapitat seful, relateaza AFP in pagina electronica.

Premierul francez avertizeaza ca Franta se va confrunta cu mai multe atacuri

Premierul francez, Manuel Valls, a avertizat astazi ca Franta se va confrunta cu mai multe atacuri teroriste, dupa ce un presupus islamist a comis vineri un atentat la o uzina chimica din Franta si si-a decapitat seful, relateaza AFP in pagina.

Alba: A fost nevoie de interventia pompierilor dupa ploile torentiale din ultimele 24 de ore. Mai multe subsoluri de blocuri si curti au fost inundate

Pompierii militari au intervenit in Alba Iulia, Blaj, Aiud si Ocna Mures, in urma ploilor torentiale din ultimele 24 de ore, informeaza Mediafax. Mai multe strazi, subsoluri de blocuri, locuinte, curti si.

Ziua Drapelului National. Mai multe ceremonii militare si religioase sunt organizate astazi

Mai multe ceremonii militar-religioase sunt organizate astazi in toata tara de Ziua Drapelului National al Romaniei. in Capitala, va avea loc un mars cu drapelul national si cu torte, iar circulatia.

Comisia Europeana a respins noul Cod Fiscal; oficialii FMI nu vor mai veni in iulie la Bucuresti

Oficialii FMI nu vor mai veni in vizita la Bucuresti in iulie, in conditiile in care reprezentantii Comisiei Europene si cei ai Guvernului nu au cazut de acord asupra modificarilor aduse Codului Fiscal.

Premierul francez Manuel Valls: Problema nu este daca va fi un alt atac in Franta, ci cand

Prim-ministrul francez, Manuel Valls, a avertizat ca vor mai exista atacuri in Franta, statul cu cea mai mare populatie musulmana din vestul Europei, informeaza AFP, citata de Mediafax. Este dificil pentru o.

MAI: Peste 20 de persoane, evacuate preventiv in noaptea de joi spre vineri din cauza inundatiilor care afecteaza mai multe judete

Ministerul Afacerilor Interne MAI) a publicat vineri un prim bilant care au afectat in ultimele zile unele judete din tara. Potrivit unui comunicat al MAI, peste 20 de persoane din zone afectate de inundatii au.

Secretele orgasmului multiplu. Cum pot avea parte femeile de mai multe clipe de placere intensa in timpul unui singur act sexual

Studiile au demonstrat ca femeile care pot fara probleme sa aiba un orgasm in timpul unei partide de sex, ar putea avea dupa doar cateva minute multe alte orgasme. Este vorba de orgasmul multiplu, despre care multe femei cred, in mod eronat, ca este un vis imposibil.

Fiica lui Whitney Houston, aflata in coma de mai multe luni, a fost mutata din spital la un centru special de ingrijire

Fiica lui Whitney Houston, Bobbi Kristina, a fost mutata din spital, la un centru special de ingrijire, dupa accidentul pe care l-a suferit in urma cu cinci luni, informeaza B1 TV. Kristina este in coma de mai.

Firmele care fac cele mai multe schimburi valutare au 5-20 angajati si desfasoara activitati in constructii sau in sectorul de legume-fructe

Companiile din Romania care folosesc servicii specializate de schimb valutar sunt in principal IMM-uri cu 5-20 de angajati si desfasoara activitati in sectoare precum materiale de constructii, mobilier sau fructe si legume, cele mai utilizate valute fiind euro si zloti, potrivit unui studiu Akcenta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2619 seconds )