Libnet.ro
UNICEF

09:30

Avertismentul lui Tariceanu pentru presedintele Klaus Iohannis

Antena3 Antena3,
Avertismentul lui Tariceanu pentru presedintele Klaus Iohannis

Co-presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, sambata, la Galati, ca i-a spus presedintelui Klaus Iohannis ca in fisa postului si in Constitutie nu scrie ca este consultant. continuă pe Antena3

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea privind imprumutul de 150 de milioane de euro acordat Moldovei

Presedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretul privind promulgarea legii pentru ratificarea Acordului privind asistenta financiara rambursabila intre Romania si Republica Moldova, care a fost.

Presedintele Klaus Iohannis, declaratii de presa, de la ora 19.00

Presedintele Klaus Iohannis va sustine o declaratie de presa, la Palatul Cotrocnei, incepand cu ora 19. 00, in contextul scandalului dezinfectantilor din spitale, dar si a propunerii Comisiei Europene ca statele UE care refuza sa primeasca refugiati sa fie amendate cu 250. 000 de euro pentru fiecare refugiat.

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit cu ambasadorii din Filipine, Etiopia si Togo

Presedintele Klaus Iohannis i-a primit, miercuri, la Palatul Cotroceni pe ambasadorii din Filipine, Etiopia si Togo la Bucuresti, potrivit Agerpres. Klaus Iohannis s-a intalnit cu ambasadorul agreat al.

Actorul Marius Manole si regizorii Radu Afrim si Gianina Carbunariu, decorati de presedintele Klaus Iohannis

Actorul Marius Manole si regizorii Radu Afrim si Gianina Carbunariu au fost decorati de presedintele Klaus Iohannis miercuri, potrivit unui comunicat oficial de pe pagina Administratiei.

Oameni de cultura, decorati de presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat miercuri decretele de decorare a regizorilor Radu Afrim si Gianina Carbunariu, a actorilor Constantin Cojocaru, Sorin Leoveanu si Marius Manole, dar si a coregrafului Varvara Catalina Stefanescu.

Corinei Suteu, noua sefa la Cultura. Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de numire a in functie

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul privind numirea Corinei Suteu in functia de ministru al Culturii. Ea va depun, juramantul de investitura in functie, miercuri, la ora 17. 00, la Palatul Cotroceni.

Presedintele Klaus Iohannis a semnat miercuri decretul privind numirea Corinei Suteu in functia de ministru al Culturii.

Ceremonia de depunerea a juramantului de investitura in functie de catre noul ministru va avea loc astazi, la ora 17,00, la Palatul Cotroceni, citeaza surse din presa.

Klaus Iohannis a semnat decretul pentru numirea Corinei Suteu in functia de Ministru al Culturii

Presedintele Klaus Iohannis a semnat miercuri decretul pentru numirea Corinei Suteu in functia de Ministru al Culturii, anunta Administratia Prezidentiala, dupa ce presedintele semnase tot azi si decretul privind revocarea din functia de Ministru al Culturii a lui Vlad Alexandrescu.

Mesaj de condoleante transmis de Klaus Iohannis pentru militarii decedati in Afganistan

Presedintele Klaus Iohannis a scris pe Facebook ca a primit cu tristete vestea mortii a doi militari romani in Afganistan, dupa ce sambata dimineata MApN a confirmat decesul a doi romani.

Klaus Iohannis l-a numit consilier prezidential pe Bogdan Aurescu

Presedintele Klaus Iohannis l-a numit in functia de consilier prezidential pe Bogdan Aurescu. Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, l-a numit in functia de Consilier.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2451 seconds )