Libnet.ro
UNICEF

11:30

Mesaj de condoleante transmis de Klaus Iohannis pentru militarii decedati in Afganistan

Antena3 Antena3,
Mesaj de condoleante transmis de Klaus Iohannis pentru militarii decedati in Afganistan

Presedintele Klaus Iohannis a scris pe Facebook ca a primit cu tristete vestea mortii a doi militari romani in Afganistan, dupa ce sambata dimineata MApN a confirmat decesul a doi romani. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, mesaj cu ocazia inceperii campaniei electorale: Uitati-va bine la candidati si la partidele din care vin (VIDEO)

Intr-o conferinta de presa de la palatul Cotroceni, presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a transmis catre populatie cateva indemnuri pentru alegerile locale din iunie. Acesta a.

Corina Suteu, noua sefa la Ministerul Culturii. Ce mesaj i-a transmis presedintele Iohannis

Corina Suteu este noul ministru al Culturii, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul pentru numirea sa la sefia institutiei. Astfel, Suteu va depune juramantul de investitura in functie la ora 17. 00, la Palatul Cotroceni.

Klaus Iohannis, reactie dupa publicarea listei celor 50 de spitale cu probleme: Astept din partea Ministerului Sanatatii o analiza exacta si un plan clar de masuri de urgenta

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis a condamnat crizele repetate din sistemul sanitar. intr-un mesaj publicat pe contul sau de Facebook, acesta a transmis ca asteapta din partea.

Klaus Iohannis: Faceti o campanie curata, axati-va pe proiecte, nu pe mizerii

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, joi, intr-o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni. de la Palatul Cotroceni, cateva sfaturi candidatilor si alegatorilor, inainte de scrutinul care va decide alesii locali din luna iunie.

Avertismentul lui Tariceanu pentru presedintele Klaus Iohannis

Co-presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, sambata, la Galati, ca i-a spus presedintelui Klaus Iohannis ca in fisa postului si in Constitutie nu scrie ca este consultant.

Corina Suteu a depus juramantul pentru functia de Ministru al Culturii. Klaus Iohannis: Sistemul are nevoie de reforma, nu reformita (VIDEO)

Corina Suteu a depus juramantul pentru functia de Ministru al Culturii la Palatul Cotroceni. Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, i-a urat noului ministru mult succes in acest mandat,.

Klaus Iohannis a semnat decretul pentru numirea Corinei Suteu in functia de Ministru al Culturii

Presedintele Klaus Iohannis a semnat miercuri decretul pentru numirea Corinei Suteu in functia de Ministru al Culturii, anunta Administratia Prezidentiala, dupa ce presedintele semnase tot azi si decretul privind revocarea din functia de Ministru al Culturii a lui Vlad Alexandrescu.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea privind imprumutul de 150 de milioane de euro acordat Moldovei

Presedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretul privind promulgarea legii pentru ratificarea Acordului privind asistenta financiara rambursabila intre Romania si Republica Moldova, care a fost.

Presedintele Klaus Iohannis, declaratii de presa, de la ora 19.00

Presedintele Klaus Iohannis va sustine o declaratie de presa, la Palatul Cotrocnei, incepand cu ora 19. 00, in contextul scandalului dezinfectantilor din spitale, dar si a propunerii Comisiei Europene ca statele UE care refuza sa primeasca refugiati sa fie amendate cu 250. 000 de euro pentru fiecare refugiat.

Klaus Iohannis l-a numit consilier prezidential pe Bogdan Aurescu

Presedintele Klaus Iohannis l-a numit in functia de consilier prezidential pe Bogdan Aurescu. Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, l-a numit in functia de Consilier.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )