Libnet.ro
UNICEF

01:05

Avertizare cod galben de ceata in 19 judete

Antena3 Antena3,
Avertizare cod galben de ceata in 19 judete

Nouasprezece judete sunt, sambata dimineata, sub avertizare cod galben de ceata, pe drumurile nationale si europene din aceste zone, precum si pe autostrazile A1, A2 si A3 vizibilitatea fiind redusa sub. continuă pe Antena3

Avertizare cod galben de ceata in 19 judete

Nouasprezece judete sunt, sambata dimineata, sub avertizare cod galben de ceata, pe drumurile nationale si europene din aceste zone, precum si pe autostrazile A1, A2 si A3 vizibilitatea fiind redusa sub .

Cod galben de ceata in 19 judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, sambata, o avertizare cod galben de ceata valabila in mai multe regiuni din tara, unde vizibilitatea va fi scazuta local sub 200 m si izolat sub 50 m. Nouasprezece judete sunt, sambata dimineata, sub avertizare cod galben de ceata, pe drumurile nationale si europene din aceste zone, precum si pe autostrazile A1, A2 si A3 vizibilitatea fiind redusa sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri.

Cod galben de ceata in 19 judete. Trafic ingreunat pe A1, A2 si A3, dar si pe mai multe drumuri europene si nationale

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, sambata dimineata, cod galben de ceata pentru 19 judete, inclusiv pentru municipiul Bucuresti. Traficul este ingreunat din cauza vizibilitatii reduse peautostrazile Bucuresti-Pitesti A1), Bucuresti-Constanta A2) si Bucuresti-Ploiesti A3).

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2418 seconds )