Libnet.ro
UNICEF

15:30

AVERTIZARE Cod galben de ceata densa in mai multe judete pana marti la pranz

Adevărul Adevărul,
AVERTIZARE Cod galben de ceata densa in mai multe judete pana marti la pranz

Meteorologii au emis marti dimineata doua avertizari de scurta durata de cod galben de ceata densa pentru mai multe judete din tara, valabile pana la ora 10. 00, respectiv ora 11. continuă pe Adevărul

UPDATE Cod galben de ceata densa in mai multe judete pana marti la pranz

Mai multe avertizari de cod galben de ceata densa au fost emisa, marti dimineata, de meteorologi. Din cauza conditiilor meteo, vizibilitatea va scadea, izolat, sub 50 de metri.

Avertizare COD GALBEN de CEATA pentru mai multe judete din tara

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ceata pentru mai multe judete din tara. Astfel, in judetele Vrancea, Bacau, Ialomita, Calarasi, Giurgiu, Teleorman, Ilfov, inclusiv Municipiul Bucuresti si.

METEO Cod galben de ceata pentru mai multe judete din tara. Circulatie ingreunata pe A2

Mai multe judete din tara se afla, luni dimineata, sub avertizare de cod galben de ceata. Din cauza conditiilor meteo, vizibilitatea va fi scazuta, izolat, sub 50 de metri.

UPDATE Cod galben de ceata pentru mai multe judete din tara. Circulatie ingreunata pe A2

Mai multe judete din tara se afla, luni dimineata, sub avertizare de cod galben de ceata. Din cauza conditiilor meteo, vizibilitatea va fi scazuta, izolat, sub 50 de metri.

Avertizare cod galben de ceata pentru Bucuresti si alte 10 judete

Meteorologii au emis, duminica seara, o avertizare cod galben de ceata pentru Bucuresti si alte 10 judete, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). Avertizarea este valabila intre orele.

Avertizare cod galben de ceata pentu Capitala si alte opt judete

Meteorologii au emis, duminica, o avertizare cod galben de ceata pentru Bucuresti si alte opt judete, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). Avertizarea este valabila intre orele 10:00.

Cod galben de ceata. Vizibilitatea este redusa in mai multe judete din tara, inclusiv in municipiul Bucuresti

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca la aceasta ora pe mai multe drumuri din tara, mai ales din judetele Ialomita, Calarasi, Prahova, Suceava, Buzau, Giurgiu, Teleorman, Ilfov si municipiul Bucuresti se circula cu dificultate din cauza cetii, care pe alocuri reduce vizibilitatea sub 50 de metri.

METEO Cod galben de ceata pentru patru judete din tara. Circulatie ingreunata pe A2

Patru judete din tara se afla, luni dimineata, sub avertizare de cod galben de ceata. Din cauza conditiilor meteo, vizibilitatea va fi scazuta, izolat, sub 50 de metri.

Cod galben de ceata pentru Bucuresti si alte 10 judete, inclusiv autostrazile A2 si A3

Meteorologii au emis o avertizare de tip nowcasting cod galben de ceata, in intervalul 17. 00, care vizeaza judetele Buzau, Braila, Ialomita, Calarasi, Giurgiu, Teleorman, Ilfov, inclusiv Municipiul Bucuresti si zona de campie a judetelor Arges, Dambovita si Prahova, precum si drumurile nationale si europene aferente, inclusiv autostrazile A2 si A3.

ANM: Cod galben de ceata in Valcea, Gorj si Teleorman

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, marti dimineata, o avertizare cod galben de ceata. in intervalul orar 08:00 si 11:00, local in judetele Valcea si Gorj, se va semnala ceata ce.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )