Libnet.ro
UNICEF

18:00

ANM: Cod galben de ceata in Valcea, Gorj si Teleorman

B1 B1,
ANM: Cod galben de ceata in Valcea, Gorj si Teleorman

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, marti dimineata, o avertizare cod galben de ceata. in intervalul orar 08:00 si 11:00, local in judetele Valcea si Gorj, se va semnala ceata ce. continuă pe B1

ANM: Cod galben de ceata in Constanta, Tulcea, Ialomita si Calarasi

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, luni, dimineata, doua avertizari cod galben de ceata. Prima vizeaza jumatatea vestica a judetelor Constanta si Tulcea, unde, in perioada 07:45 si.

Cod galben de ceata pentru Bucuresti si alte 10 judete, inclusiv autostrazile A2 si A3

Meteorologii au emis o avertizare de tip nowcasting cod galben de ceata, in intervalul 17. 00, care vizeaza judetele Buzau, Braila, Ialomita, Calarasi, Giurgiu, Teleorman, Ilfov, inclusiv Municipiul Bucuresti si zona de campie a judetelor Arges, Dambovita si Prahova, precum si drumurile nationale si europene aferente, inclusiv autostrazile A2 si A3.

AVERTIZARE Cod galben de ceata densa in mai multe judete pana marti la pranz

Meteorologii au emis marti dimineata doua avertizari de scurta durata de cod galben de ceata densa pentru mai multe judete din tara, valabile pana la ora 10. 00, respectiv ora 11.

UPDATE Cod galben de ceata densa in mai multe judete pana marti la pranz

Mai multe avertizari de cod galben de ceata densa au fost emisa, marti dimineata, de meteorologi. Din cauza conditiilor meteo, vizibilitatea va scadea, izolat, sub 50 de metri.

METEO Cod galben de ceata pentru patru judete din tara. Circulatie ingreunata pe A2

Patru judete din tara se afla, luni dimineata, sub avertizare de cod galben de ceata. Din cauza conditiilor meteo, vizibilitatea va fi scazuta, izolat, sub 50 de metri.

METEO Cod galben de ceata pentru mai multe judete din tara. Circulatie ingreunata pe A2

Mai multe judete din tara se afla, luni dimineata, sub avertizare de cod galben de ceata. Din cauza conditiilor meteo, vizibilitatea va fi scazuta, izolat, sub 50 de metri.

UPDATE Cod galben de ceata pentru mai multe judete din tara. Circulatie ingreunata pe A2

Mai multe judete din tara se afla, luni dimineata, sub avertizare de cod galben de ceata. Din cauza conditiilor meteo, vizibilitatea va fi scazuta, izolat, sub 50 de metri.

Trafic in conditii de iarna pe 4 drumuri din tara. Cod galben de ceata in doua judete.

Meteorologii au emis, marti dimineata, cod galben de ceata pentru judetele Gorj si Teleorman. Vizibilitatea va scadea pana sub 50 de metri. Pe patru drumuri nationale se circula in conditii de iarna. Un strat subtire de zapada exista pe artere rutiere precum DN7A Vidra judetul Valcea) Groapa Seaca judetul Hunedoara), DN67C Novaci Ranca judetul Gorj), DN13E Zagon Barcani judetul Covasna) sau DN18, in zona orasului maramuresean Borsa, informeaza centrulInfotrafic al .

COD GALBEN de ceata si polei. Care sunt zonele vizate.

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, duminica dimineata, doua avertizari cod galben, una pentru ceata, iar cealalta pentru polei, potrivit Mediafax. Intre orele 06:00 si 10:00, in judetele Ialomita, Calarasi, Giurgiu, Teleorman, Ilfov, inclusiv Municipiul Bucuresti si zona de campie a judetelor Buzau si Prahova, precum si autostrazile A2 si A3, se va semnala ceata, ce determina scaderea vizibilitatii local sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri, informeaza ANM. De .

Cod galben de ceata in Bucuresti si noua judete.

Meteorologii au emis, duminica dupa-amiaza, o atentionare de cod galben de ceata pentru Bucuresti si noua judete din sud-estul tarii. Potrivit Site-ului ANM, atentionarea este valabila pana la ora 23. 00 Ceata determina scaderea vizibilitatii local sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri. Fenomenul se manifesta local in judetele Buzau, Ialomita, Calarasi, Giurgiu, Teleorman, Ilfov, inclusiv municipiul Bucuresti, in zona de campie a judetelor Arges, Dambovita si Prahova, precum si pe .

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )