Libnet.ro
UNICEF

20:00

Avertizare cod galben de vant in judetul Dobrogea

B1 B1,
Avertizare cod galben de vant in judetul Dobrogea

Meteorologii au emis miercuri o avertizare cod galben de vant puternic pentru judetul Dobrogea. Avertizarea este valabila pana la ora 12:30, timp in care vantul poate atinge si depasi la rafala 55 -70 km/h. continuă pe B1

Avertizare cod galben de vant in Dobrogea

Meteorologii au emis miercuri o avertizare cod galben de vant puternic pentru regiunea Dobrogea. Avertizarea este valabila pana la ora 12:30, timp in care vantul poate atinge si depasi la rafala 55 -70 km/h.

Cod galben de vant puternic in Dobrogea

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri, o atentionare de cod galben de vant puternic, valabila in intervalul orar 06. 30 in Dobrogea. Concret, in perioada mentionata se vor semnala intensificari de vant care la rafala pot atinge si depasi 55 -70 km/h.

METEO Miercuri si joi va ploua in aproape toata tara. in judetele Timis si Caras Severin este si cod galben de vant

Agentia Nationala de Meteorologie a emis o informare prin care anunta ca de maine de la ora 10. 00 va ploua in toata tara pana joi la ora 10. in plus, meteorologii au emis si o avertizare de cod galben de scurta durata, valabila pentru judetele Timis si Caras-Severin.

Cod Galben de vant in Dobrogea. Rafalele de vant pot depasi 70 de km/h.

Meteorologii au emis, miercuri dimineata, avertizare cod galben de vant puternic pentru Dobrogea. Citeste si: Informare meteorologica de vant, ploi, lapovita si ninsoare Avertizarea este valabila pana la ora 12. Citeste si: De miercuri, ploi si ninsori in toata tara. Prognoza meteo pana pe 17 noiembrie Meteorologii spun ca vor fi intensificari de vant care la rafala pot atinge si depasi 55 -70 km/h.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2455 seconds )