Libnet.ro
UNICEF

14:00

Avertizare: Cod PORTOCALIU de inundatii in Suceava, pana joi, la ora 02.00

România Liberă România Liberă,
Avertizare: Cod PORTOCALIU de inundatii in Suceava, pana joi, la ora 02.00

Raurile din bazinele superioare ale Sucevei, Brodinei si Moldovitei se afla, pana joi,laora 02. 00, sub cod portocaliu de inundatii, informeaza Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA). continuă pe România Liberă

Cod portocaliu de inundatii pentru judetul Dolj

Hidrologii au emis o avertizare de cod portocaliu pentru judetul Dolj. Aceasta este valabila de joi seara de la ora 03. 00, pana vineri la ora 06.

Cod portocaliu de inundatii in Teleorman

Potrivit ultimei avertizari emise de hidrologi, incepand de astazi, judetul Teleorman se afla sub incidenta de cod portocaliu de inundatii.

Cod portocaliu de inundatii pe rauri din opt judete

Hidrologii au instituit cod portocaliu pe rauri din judetele Caras-Severin, Hunedoara, Gorj, Mehedinti, Valcea, Dolj, Olt si Arges, unde incepand de duminica seara se pot produce inundatii locale, ca urmare a scurgerilor pe versanti si a viiturilor rapide.

Cod PORTOCALIU de ploi torentiale in Caras-Severin, Mehedinti si Dolj, de miercuri noaptea

Meteorologii au emis, miercuri dimineata, avertizare cod portocaliu pentru judetele Caras-Severin, Mehedinti si Dolj. Avertizarea este valabila in perioada 31 iulie, ora 03. 00 - 01 august, ora 10.

COD PORTOCALIU de ploi si vijelii. Vezi zonele vizate

Meteorologii au emis o avertizare cod portocaliu de ploi si vijelii pentru Mehedinti, Gorj si Valcea, unde incepand de duminica seara si pana luni dimineata va ploua torential si se vor cumula cantitati.

Hidrologii au emis un cod portocaliu de inundatii in judetul Suceava

Mai multe rauri din judetul Suceava se afla, pana joi la ora 2. 00, sub cod portocaliu de inundatii, potrivit unei avertizari emise de INHGA. Avertizarea vizeaza raurile mici din bazinele superioare.

UPDATE. VIDEO - Peste 1.100 de locuinte, inundate. 10 elicoptere ale MAI, puse la dispozitie. Cod portocaliu de inundatii, in trei judete. COD ROSU de inundatii in Olt, Teleorman si Arges, pana joi dimineata. Debite istorice in bazinul superior al Oltului

Codul rosu de inundatii a fost extins pe raurile Vedea si Cotmeana, in judetele Olt, Teleorman si Arges, hidrologii stabilind ca avertizarea este valabila pana joi dimineata la ora 08. Precipitatiile din ultimele doua zile au depasit 100-180 de litri pe metru patrat. Peste 1. 100 de locuinte au fost inundate. Zece elicoptere ale MAI, intre care sase de tip SMURD, pregatite sa intervina. Cod portocaliu de inundatii pentru judetele Mehedinti, Dolg si Caras-Severin.

Pericol de inundatii: Gorjul, sub Cod Portocaliu

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare Cod Portocaliu de instabilitate atmosferica si ploi insemnate cantitativ, valabila din aceasta seara, la ora 18. 00, pana maine dimineata, la ora 10.

Cod PORTOCALIU de inundatii pe rauri din 9 judete, Cod GALBEN, in 11 judete

Hidrologii au emis avertizari cod portocaliu si cod galben de depasirea cotelor de atentie si inundatii pentru bazinele hidrografice Desnatui, Jiu, Olt, Vedea, Arges si Ialomita, pana miercuri, la ora 14. 00 Harta INHGA) .

Cod portocaliu de ploi torentiale in judetele Caras-Severin, Mehedinti si Dolj, pana joi noaptea

Meteorologii au emis miercuri cod portocaliu de ploi torentiale pentru judetele Caras-Severin, Mehedinti si Dolj, valabil de miercuri noaptea, ora 3:00, pana joi, ora 3:00. Potrivit avertizarii ANM, va ploua toren.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2398 seconds )