Libnet.ro
UNICEF

09:00

Avertizare meteo. Cod galben de furtuna. Care sunt zonele vizate

Antena3 Antena3,
Avertizare meteo. Cod galben de furtuna. Care sunt zonele vizate

Administratia Nationala de Meteorologie a emis cod galben de vant puternic si furtuna. Intre orele : 14:45 si 16:00 In zona : nord-estul jud. Caras-Severin, indeosebi zona localitatilor: Marga,. continuă pe Antena3

Germania: Un nou proiect de lege prevede sanctiuni mai aspre pentru proxeneti si clientii femeilor care sunt obligate sa se prostitueze

Traficul de persoane, luat in vizor de Guvernul german. Un nou proiect de lege prevede sanctiuni mai aspre pentru proxeneti si clientii femeilor care sunt obligate sa se prostitueze. Ministrul Justitiei,.

Franta schimba legea prostitutiei. Ce pedepse risca barbatii care sunt prinsi ca platesc pentru servicii sexuale

Franta a aprobat o noua lege privind prostitutia, care prevede ca este ilegal sa platesti pentru sex, relateaza theguardian. com. Potrivit noii legi, orice persoana care este prinsa platind pentru servicii.

Utile: Cum te vindeci de dependenta de zahar; Suferi de insomnie? Iata care sunt ceaiurile care te ajuta sa dormi; Ciuperca-minune care ajuta la vindecarea cancerului si bolilor de inima

Cura tiberata cu usturoi - multiple beneficii pentru organism. Cura tibetana cu usturoi este o reteta antica considerata medicament, care a fost. Pericolele ascunse din hartia igienica, in functie de specificatia de pe ambalaj. In prezent exista numeroase tipuri de hartie igienica pe piata.

Este apa carbogazoasa rea pentru sanatate? Care sunt cele mai comune mituri

In ultima vreme din ce in ce mai multe persoane afirma ca apa carbogazoasa nu este buna pentru sanatate, invocand urmatoarele argumente: este daunatoare dintilor si oaselor, nu este la fel de hidratanta, ingrasa sau provoaca arsuri la stomac. Prevention. com a investigat problema pentru a vedea daca exista totusi o problema si daca persoanele care consuma in mod regulat apa carbogazoasa au de ce sa isi faca griji.

Care sunt numele celor 22 de cetateni ai Republicii Moldova de pe lista beneficiarilor offshore PanamaPapers

Scurgerile masive de informatii sub numele de Panama Papers au scos la iveala si numele a 22 de cetateni ai Republicii Moldova care fac parte dintre beneficiarii reali ai celor 214 de companii offshore, arata desch.

Care sunt numele romanilor ce figureaza pe lista PanamaPapers (VIDEO, FOTO)

Cea mai mare scurgere de informatii care face publica modalitatea prin care liderii lumii se foloseau de companii offshore intermediate de firma de avocatura Mossack Fonseca din Panama, a fost data presei sub numele.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2411 seconds )