Libnet.ro
UNICEF

08:30

Avertizare meteo: Cod galben de ploi si ninsori, in cea mai mare parte a tarii

România Liberă România Liberă,
Avertizare meteo: Cod galben de ploi si ninsori, in cea mai mare parte a tarii

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, vineri, un cod galben de ploi si ninsori. Atentionarea este valabila de vineri, de la ora 18. 00, pana sambata, la ora 12. continuă pe România Liberă

Cod galben de ploi, ninsori si polei in cea mai mare parte a tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod galben ploi insemnate cantitativ, ninsori, strat consistent de zapada si polei, valabil de vineri, ora 18. 00, pana sambata ora 12.

Cod galben de ploi si ninsori pentru aproape toata tara: regiuni in care va ninge. Petre Toba: 46 de localitati au fost afectate de vremea rea

Meteorologii au emis in aceasta dimineata un nou cod Galben de ploi si ninsori, indicand acele regiuni in care va ninge. 36 de judete sunt vizate de atentionarea care este valabila din aceasta seara de la ora 18. 00 pana sambata la ora 12. Concret, specialistii atrag atentia ca ne vom confrunta cuploi insemnate cantitativ, ninsori care se vor aseza intr-un strat consistent de zapada si polei.

Cod GALBEN de ninsori in centrul tarii

Meteorologii au emis un cod galben de ninsori, incepand de marti, ora 16. 00, pana miercuri la ora 14. 00, in Carpatii Meridionali si Orientali, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM).

Cod Galben de ninsori in zona de munte a judetului Dambovita

Judetul Dambovita a primit o avertizare meteo Cod Galben de ninsori moderate cantitativ. Potrivit ISU Dambovita, stratul de zapada va avea intre 5-7 cm, izolat 10 cm.

Avertizare meteo: Cod galben de ploi si ninsori, in aproape toata tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, vineri, un cod galben de ploi si ninsori. Atentionarea este valabila de vineri, de la ora 18. 00, pana sambata, la ora 12. 00 Astfel, se vor inregistra.

Cod galben de ninsori si vant in zonele de munte din Dambovita, Prahova si Buzau

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis marti dimineata un cod galben de ninsori moderate cantitativ si intensificari ale vantului pe creste in zona de munte a judetelor Dambovita, Prahova si Buzau, mai ales la altitudini de peste 1. 000 de metri. Atentionarea este valabila in intervalul 5.

Un nou Cod Galben de ninsori, valabil pentru nord-estul tarii

Meteorologii au emis joi un nou Cod Galben de ninsori, valabil pentru zece judete din nord-estul tarii, unde de joi, 26 noiembrie, ora 16 si pana vineri, 27 noiembrie, ora 09 va ninge si se va depune strat de zapada.

Cod galben de ninsori in judetul Bacau. Meteorologii anunta precipitatii abundente in urmatoarele zile

Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat astazi un cod galben de precipitatii, indeosebi sub forma de ninsoare, care va afecta si intreg judetul Bacau. Astfel, potrivit meteorologilor, incepand de astazi, de la ora 16, pana maine, la ora 14, se va depune un prim strat de zapada.

Pericol de inundatii in Teleorman. Cod galben pe raurile Vedea si Calmatui, cod portocaliu pe raul Teleorman

Autoritatile din Teleorman sunt in alerta dupa ce INHGA a emis avertizare de cod galben pentru raurile Vedea si Calmatui si de cod portocaliu pentru raul Teleorman.

Cod galben de vreme rea in urmatoarele 48 de ore: ploi torentiale, polei si ninsori. Unde va fi cel mai frig

Vreme rea in urmatoarele 48 de ore. Administratia Nationala de Meteorologie a emis cod galben de ploi torentiale, ninsori, strat consistent de zapada si polei pentru trei sferturi din tara.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )