Libnet.ro
UNICEF

01:05

Avertizare meteo. Cod galben de ploi torentiale si vant puternic in 11 judete

Adevărul Adevărul,
Avertizare meteo. Cod galben de ploi torentiale si vant puternic in 11 judete

Partea de sud-est a tarii va fi spulberata de ploi torentiale si vant de puternic in urmatoarele ore. Administratia Nationala de MeteorologieANM) a emis in acest sens un cod galben de ploi, vijeliile urmand a se mai domoli joi, la ora 12. continuă pe Adevărul

Avertizare meteo Cod Galben de ploi insemnate cantitativ, valabila in 13 judete

Meteorologii au emis o atentionare Cod Galben de ploi insemnate cantitativ, valabila pentru 13 judete din centrul si sud-estul tarii, valabila incepand de marti dimineata, ora 02. 00, pana in la ora 14.

ANM a emis o avertizare de cod galben de vant puternic valabil pentru noua judete

Judetele Bihor, Timis, Arad, Caras-Severin, Bistrita-Nasaud, Maramures, Cluj, Neamt si Suceava sunt sub avertizare cod galben de vant puternic, emisa de ANM .

ANM a emis o avertizare de cod galben de vant puternic valabila pentru noua judete

Judetele Bihor, Timis, Arad, Caras-Severin, Bistrita-Nasaud, Maramures, Cluj, Neamt si Suceava sunt sub avertizare cod galben de vant puternic, emisa de ANM .

Cod galben de ploi abundente in 13 judete, marti; informare de vreme rea pentru sudul, centrul si estul tarii

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis luni o atentionare Cod galben de ploi insemnate cantitativ valabila in 13 judete pana marti la pranz, dar si o informare de ploi, vant puternic si ninsori valabila pentru arii extinse in sudul, centrul si estul tarii, care va intra in vigoare luni seara.

Cod galben de ploi in mai multe judete din tara. Ninsori la munte

Un Cod galben de ploi a intrat in vigoare pe 8 octombrie, in intervalul 02. Potrivit meteorologilor, cantitatile de precipitatii vor depasi local 25 de litri pe metru patrat si izolat, 50 de litri pe metru patrat.

ANM lanseaza o alerta de Cod galben de ploi torentiale in 13 judete. Care sunt zonele afectate

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, luni, o atentionare de Cod Galben de precipitatii insemnate cantitativ, valabila in 13 judete pana marti la pranz, dar si o informare de ploi .

Cod galben de vant puternic in 12 judete

Meteorologii au emis, luni, COD GALBEN de vant puternic pentru mai multe zone din tara.

Prognoza meteo: ploi abundente si vant puternic la Constanta. Alpinistii comunitari sunt pregatiti sa intervina

In urma atentionarii meteorologice de ploi si vijelii emise de Centrul Meteorologic Regional Dobrogea, in cadrul Primariei Constanta s-a intrunit Comandamentul pentru Situatii de Urgenta.

Cod galben de inundatii in trei judete ale Romaniei

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis, miercuri, o avertizare cod galben de inundatii pe raurile din judetele Prahova, Tulcea si Constanta, valabila pana joi la ora 12.

Schimbare drastica a vremii: ANM a emis un cod galben de ploi insemnate cantitativ. Temperaturile vor scadea cu 15 grade (VIDEO)

Meteorologii au emis un cod galben de ploi insemnate cantitativ, valabil in perioada 08 noiembrie, ora 02:00 08 noiembrie, ora 14:00, informeaza B1 TV. in sudul Banatului, vestul si nordul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2482 seconds )