Libnet.ro
UNICEF

23:00

Avertizare meteo: cod galben de polei, vant puternic si viscol

Adevărul Adevărul,
Avertizare meteo: cod galben de polei, vant puternic si viscol

Meteorologii au emis cod galben de polei, vant si viscol, care a intrat in vigoare azi noapte si este valabil pana sambata la ora 12. 00 in 33 de judete. Se anunta polei in Oltenia, Muntenia si Transilvania, la munte va ninge si vantul va atinge viteze de pana la 80 de km/h in vestul tarii, in special in sudul Banatului. continuă pe Adevărul

Noua avertizare meteo de vreme rea, in 33 de judete: Cod galben de polei, vant si viscol, pana sambata

Meteorologii au emis un cod galben de polei, vant si viscol la munte intre 13 ianuarie si 14 ianuarie, pentru o mare parte din tara. Sunt vizate 33 de judete, din nord, vest, sud-vest, nord-est si centrul tarii, infromeaza Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

ALERTA METEO! COD GALBEN de polei si intensificari ale vantului (FOTO)

Administratia Nationala de Meteorologie aa emis, joi, doua noi avertizari. ATENTIONARE COD GALBEN pentru depuneri de polei, precipitatii mixte moderate cantitativ, intensificari ale vantului, ninsori.

Vreme rea in trei sferturi de tara. O noua avertizare meteo pentru polei, vant si viscol, in 33 de judete

Vreme rea in trei sferturi de tara. O noua avertizare meteo pentru polei, vant si viscol, in 33 de judete .

INP: Avertizare meteorologica. Cod galben de ninsori puternice pe teritoriul tarii

Inspectoratul National de Patrulare avertizeaza toti conducatorii auto ca pentru ziua de miercuri, 11 ianuarie, Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis Cod galben de ninsori puternice, in regiunea de centru si sud a Moldovei.

Atentionare Cod Galben de polei si viscol la munte, de vineri pana sambata

Meteorologii au emis o atentionare Cod Galben de polei, intensificari ale vantului si ninsori viscolite la munte, valabila de vineri, 13 ianuarie, ora 5 dimineata, pana sambata, 14 ianuarie, ora 12.

Cod galben de polei in 31 de judete si ninsori viscolite la munte

Un numar de 31 de judete din tara au intrat sub avertizare cod galben de polei, vineri dimineata, la ora 5. 00, iar la munte vor fi intensificari ale vantului si ninsori viscolite.

Avertizare meteo de vreme rea: vant puternic, polei si nopti geroase

Baraganul a scapat de sub codul portocaliu de ninsori viscolite, insa vremea nu se indreapta. Meteorologii au emis in continuare o informare de cod galben pentru intensificari ale vantului, zapada spulberata si polei, valabila miercuri, 11 ianuarie, pana la ora 23.

MAE avertizeaza ca in Bulgaria s-a emis un nou cod galben

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau calatoresc pe teritoriul Bulgariei ca a fost emisa o noua avertizare meteo cod galben pentru joi , care acopera regiunile din nord-vestul, nordul, nord-estul si estul tarii, mai exact urmatoarele regiuni: Vidin, Montana, Vrata, Plevna, Veliko Tarnovo, Ruse, Razgrad, Targovishte, Silistra, Dobrich, Shumen, Varna si Burgas.

Dambovita: Miercuri, pana la ora 21.00 este Cod Galben de viscol si ninsoare. Daca nu este nevoie, nu plecati de acasa

A fost sedinta la Ministerul de Interne, marti, cu doar cateva ore inainte ca avertizarea cod portocaliu si cod galben de viscol sa intre in vigoare. Judetul Dambovita a primit avertizare Cod Galben de ninsoare si viscol, pana miercuri la ora 21.

Viscolul se intoarce in Baragan. Cod Portocaliu de ninsori si vant puternic, de la noapte

ANM informeaza ca judetul Ialomita va intra de la noapte sub incidenta unei noi avertizari meteo Cod Portocaliu. Prima masura luata de autoritati a vizat inchiderea scolilor in tot judetul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )