Libnet.ro
UNICEF

01:05

Avertizare meteo: judetul Galati se afla sub cod galben de canicula pana sambata. Sfaturi pentru a va proteja

Adevărul Adevărul,
Avertizare meteo: judetul Galati se afla sub cod galben de canicula pana sambata. Sfaturi pentru a va proteja

Temperatura va depasi izolat 37 de grade la umbra. Disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperatura - umezeala ITU) va depasi pragul critic de 80 de unitati. continuă pe Adevărul

Avertizare meteo: 21 de judete, sub cod galben de canicula persistenta si disconfort termic

21 de judete din sudul si sud-estul tarii sunt, incepand de miercuri, sub atentionare de cod galben de canicula persistenta si disconfort termic, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Avertizare meteo: 21 de judete, sub cod galben de canicula, PANA VINERI

21 de judete din sudul si sud-estul tarii sunt, incepand de miercuri, sub atentionare de cod galben de canicula persistenta si disconfort termic, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Jumatatea de vest a tarii, sub cod galben de ploi abundente si furtuni, pana luni dimineata

Vestul, sud-vestul si centrul tarii se afla sub o avertizare meteo cod galben de instabilitatea atmosferica accentuata si ploi insemnate cantitativ pana luni dimineata, la ora 6:00.

38 de judete, sub cod galben si portocaliu de inundatii

Opt judete se afla, pana luni, sub cod portocaliu de inundatii, iar alte 30 de judete raman sub avertizare de cod galben, informeaza Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA).

Cod galben de canicula si disconfort termic accentuat pentru Bucuresti si 21 de judete: maximele se apropie de 40 de grade

Sudul si sud-estul tarii se afla, de miercuri pana vineri, sub Cod galben de canicula persistenta si disconfort termic accentuat. Specialistii anunta ca maximele vor ajunge si la 37 de grade, urmand ca noptile sa fie tropicale, cu temperaturi ce nu vor scadea sub 20 de grade.

VREMEA de Rusalii: Avertizare de ploi si vijelii pana luni dimineata, in 20 de judete. in sud, canicula

In 20 de judete din vestul, sud-vestul si centrul tarii se afla, pana luni dimineata, sub cod galben de ploi si furtuni, in timp ce sudul este lovit de un val de canicula, atrage atentia Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Cod GALBEN de ploi pentru 12 judete din vestul tarii

Meteorologii au emis, luni dimineata, o avertizare cod galben de instabilitate atmosferica accentuata, ploi insemnate cantitativ, disconfort termic, pentru 12 judete din vestul tarii. Avertizarea este valabila pana marti la ora 11.

Douazeci de judete, sub avertizare cod galben de ploi si vijelii pana luni dimineata. Canicula si disconfort termic in sudul tarii

Douazeci de judete din vestul, sud-vestul si centrul tarii sunt pana luni dimineata sub avertizare cod galben de ploi si vijelii, iar in sudul tarii vor fi in continuare temperaturi caniculare si disconfort termic, arata News. ro.

Cod Galben de ploi torentiale si vijelie in Gorj

Judetul Gorj si alte 11 judete din tara se afla sub atentionare Cod Galben de vreme rea si instabilitate atmosferica accentuata.

Cod portocaliu de inundatii in noua judete din vest si sud-vest si cod galben in alte 28 de judete

Noua judete din vestul si sud-vestul tarii se vor afla incepand de duminica, ora 18:00, pana luni, ora 12:00, sub cod portocaliu de inundatii, in timp ce pentru raurile din majoritatea judetelor din centru, nord, vest, nord-est si sud-vest a fost emis un cod galben, informeza Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2907 seconds )