Libnet.ro
UNICEF

13:30

Avertizare meteo de ultima ora. Oltul, sub Cod Galben. Va fi foarte-foarte frig

Adevărul Adevărul,
Avertizare meteo de ultima ora. Oltul, sub Cod Galben. Va fi foarte-foarte frig

Temperaturile vor fi in continua scadere incepand din orele urmatoare, iar gerul va cuprinde toata tara. Cu ce fenomene meteo ne vom confrunta. continuă pe Adevărul

Prognoza meteo 10-12 februarie 2021. Cod galben de ninsori, viscol si ger in toata tara timp de 48 de ore

Prognoza meteo 10-12 februarie 2021. Meteorologii ANM anunta cod galben de ninsori, viscol si ger in toata tara, in urmatoarele 48 de ore.

Alerta meteo: Cod Galben de racire accentuata, intensificari ale vantului si polei. Unde loveste vremea rea

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, miercuri, trei avertizari Cod galben, care anunta ploi abundente, intensificari ale vantului si polei. Iar de joi pana vineri, intreaga tara va fi sub cod galben de racire accentuata a vremii.

Prognoza meteo. Cod galben de ninsori si intensificari ale vantului

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis, pentru noaptea de marti spre miercuri, cod galben pentru mai multe judete ale tarii. Astfel, pana la ora 2, in zona de munte de peste cota.

Prognoza meteo pana vineri: Cod galben de ploi, lapovita si ninsoare. Noptile devine geroase

Meteorologii au emis un cod galben de ploi, valabil de marti seara, de la ora18:00, pana joi, la pranz, in zonele montane din 16 judete. La sfasitul acestei saptamani,precipitatiile vor.

Cod galben de ploi abundente, pana joi la pranz, in 16 judete ale tarii

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) aemis, marti, o avertizare cod galben de ploi abundente si anunta ca, pe arii restranse, se vor cumula pana la 60 de litri de apa pe metru patrat. Avertizarea este valabila pana joi la pranz.

Cod galben de frig, vant puternic, ninsori si polei in toata tara, incepand de joi

Meteorologii au emis un cod galben de racire accentuata a vremii, vant puternic, ninsori viscolite si polei, valabil de joi, ora 12. 00, pana vineri la aceeasi ora.

Ploi in cea mai mare parte a tarii, pana marti la pranz Cod galben de vant puternic si polei in mai multe zone

Meteorologii au actualizat luni prognoza pentru urmatoarele zile si au emis cod galben de intensificari ale vantului si de polei in mai multe zone ale tarii.

Cod galben de ceata in trei judete. Sunt in vigoare avertizari de ploi si vant in majoritatea zonelor

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, marti dimineata, atentionari nowcasting Cod galben de ceata in judetele Botosani, Gorj si Mehedinti, unde ceata duce la scaderea vizibilitatii pana la 50 de metri.

Pensii 2021. Anunt de ultima ora al Ministrului Muncii: Suntem la un minim istoric

Subiectul pensii 2021 revine inca odata in discutie. Sub presiunea deciziei Curtii Constitutionale oficialii din guvernul codnus de Florin Citu fac noi declaratii. Ministrul Muncii Raluca Turcan vine cu anumite rectificari si noi informatii in ceea ce priveste acest subiect sensibil. Pensii 2021. Numarul de dosare de pensii restante la recalculare Presiunea Parlamentului si a .

Ce sporuri si indemnizatii se taie de la bugetari. Informatii de ultima ora

S-a aflat ce sporuri si indemnizatii se taie de la bugetari. Informatii de ultima ora. Ce se intampla cu veniturile anagatilor la stat, cititi in articolul de mai jos. Vesti proaste pentru bugetari. Ce indemnizatii si sporuri le dispar din salariu Sunt informatii de ultima ora in ceea ce priveste taierea sporurilor si indemnizatiilor la .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )