Libnet.ro
UNICEF

01:05

Avertizare de vant puternic in trei regiuni ale tarii

Adevărul Adevărul,
Avertizare de vant puternic in trei regiuni ale tarii

Meteorologii au emis, sambata, o avertizare meteorologica de vant puternic, valabila de duminica de la ora 10. 00 si pana luni la ora 18. 00, pentru trei regiuni ale tarii si la munte, informeazaAdministratiei Nationale de Meteorologie. continuă pe Adevărul

Atentionare de vant puternic pentru Muntenia, Moldova si Dobrogea valabila pana luni

Meteorologii au emis, sambata, o atentionare de vant puternic pentru Muntenia, Moldova si Dobrogea, valabila pana luni seara. Astfel, de duminica, ora 10. 00 pana luni la ora 18. 00, in jumatatea de est a Mu.

Timis: Trei vagoane ale unui tren de marfa care transportau motorina au deraiat

Trei vagoane ale unui tren de marfa care transportau motorina au deraiat, miercuri seara, in apropiere de Timisoara, pompierii spunand ca nu exista pericol de explozie.

Trei vagoane ale unui tren de marfa care transportau motorina au deraiat in apropiere de Timisoara

Trei vagoan ale unui tren de marfa care transportau motorina au deraiat, miercuri seara, in apropiere de Timisoara, relateaza Mediafax. Pompierii aflati la fata locului au precizat ca nu exista pericol de.

ANM: Intensificari ale vantului pana luni seara, vezi in ce zone ale tarii.

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) anunta intensificari ale vantului de duminica dimineata pana luni seara in mai multe zone ale tarii, conform Mediafax. Avertizarea trimisa de ANM este valabila pentru jumatatea de est a Munteniei, in sudul si centrul Moldovei si in Dobrogea, precum si la munte, in intervalul intervalul 9 martie, ora 10. 00 - 10 martie, ora 18. In intervalul mentionat, in jumatatea de est a Munteniei, in sudul si centrul Moldovei si in Dobrogea, precum si la .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )