Libnet.ro
UNICEF

10:30

Aveti centrala de apartament? Gazele s-ar putea scumpi cu 35% de anul viitor!

România Liberă România Liberă,
Aveti centrala de apartament? Gazele s-ar putea scumpi cu 35% de anul viitor!

Pretul gazelor ar putea creste cu pana la 35% pentru persoanele care au centrale de apartament, incepand cu date de 1 ianuarie 2015, potrivit declaratiilor deputatului PSD Iulian Iancu, presedintele filialei Consiliului Mondial al Energiei si presedintele Comisiei pentru Industrii din Camera Deputatilor. continuă pe România Liberă

Gazele s-ar putea scumpi cu 35% din 2015

Presedintele Comisiei pentru Industrii, Iulian Iancu, spune ca pretul gazelor s-ar putea scumpi cu 35%, incepand din ianuarie 2015, in cazul in care nu va exista o interventie imediata. intrebat daca gazele se.

Presedintele Comisiei pentru Industrii: Gazele s-ar putea scumpi cu 35%

Presedintele Comisiei pentru Industrii, Iulian Iancu, spune ca pretul la gaze s-ar putea scumpi cu 35%, incepand din ianuarie 2015. Acest lucru ar afecta destul de mult si consumatorii casnici. Stire in curs de ac.

VIDEO. UPDATE: Autoritatile s-au razgandit. Gazele s-ar putea scumpi de anul viitor pentru consumatorii non-casnici. Companiile cer o amanare

Pretul gazelor ar putea creste cu pana la 35% pentru consumatorii non-casnici, incepand cu date de 1 ianuarie 2015, potrivit declaratiilor deputatului PSD Iulian Iancu, presedintele filialei Consiliului Mondial al Energiei si presedintele Comisiei pentru Industrii din Camera Deputatilor.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,242 seconds )