Libnet.ro
UNICEF

10:00

Presedintele Comisiei pentru Industrii: Gazele s-ar putea scumpi cu 35%

Antena3 Antena3,
Presedintele Comisiei pentru Industrii: Gazele s-ar putea scumpi cu 35%

Presedintele Comisiei pentru Industrii, Iulian Iancu, spune ca pretul la gaze s-ar putea scumpi cu 35%, incepand din ianuarie 2015. Acest lucru ar afecta destul de mult si consumatorii casnici. Stire in curs de ac. continuă pe Antena3

Gazele s-ar putea scumpi cu 35% din 2015

Presedintele Comisiei pentru Industrii, Iulian Iancu, spune ca pretul gazelor s-ar putea scumpi cu 35%, incepand din ianuarie 2015, in cazul in care nu va exista o interventie imediata. intrebat daca gazele se.

VIDEO. UPDATE: Autoritatile s-au razgandit. Gazele s-ar putea scumpi de anul viitor pentru consumatorii non-casnici. Companiile cer o amanare

Pretul gazelor ar putea creste cu pana la 35% pentru consumatorii non-casnici, incepand cu date de 1 ianuarie 2015, potrivit declaratiilor deputatului PSD Iulian Iancu, presedintele filialei Consiliului Mondial al Energiei si presedintele Comisiei pentru Industrii din Camera Deputatilor.

Aveti centrala de apartament? Gazele s-ar putea scumpi cu 35% de anul viitor!

Pretul gazelor ar putea creste cu pana la 35% pentru persoanele care au centrale de apartament, incepand cu date de 1 ianuarie 2015, potrivit declaratiilor deputatului PSD Iulian Iancu, presedintele filialei Consiliului Mondial al Energiei si presedintele Comisiei pentru Industrii din Camera Deputatilor.

Pretul gigacaloriei ar putea creste de la 1 ianuarie 2015

Deputatul PSD IulianIancu, presedintele filialei Consiliului Mondial al Energiei si presedintele Comisiei pentru Industrii din Camera Deputatilor, a afirmat, luni, ca presul gazelor pentur persoanelor care.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )