Libnet.ro
UNICEF

06:00

Un avion a aterizat de urgenta pe aeroportul Henri Coanda

B1 B1,
Un avion a aterizat de urgenta pe aeroportul Henri Coanda

Un avion cu destinatia Cluj-Napoca a revenit la sol, luni dimineata, din cauza unor probleme tehnice, relateaza B1 TV. Aeronava decolase la ora 07:40 si dupa 13 minute a revenit pe aeroport, din primele. continuă pe B1

Un avion a aterizat de urganta pe aeroportul Henri Coanda

Un avion cu destinatia Cluj-Napoca a revenit la sol, luni dimineata, din cauza unor probleme tehnice, relateaza B1 TV. Aeronava decolase la ora 07:40. Stire in curs de actualizare .

Un avion Tarom a revenit pe Aeroportul Henri Coanda din cauza unor probleme tehnice.

O cursa Tarom Bucuresti - Cluj-Napoca a revenit, luni dimineata, pe Aeroportul Henri Coanda, dupa aproximativ 13 minute de la decolare, din cauza unor probleme tehnice, informeaza Mediafax. Purtatorul de cuvant al Aeroportului Henri Coanda Bucuresti, Valentin Iordache, a declarat ca aeronava Tarom a decolat la ora 7. 40, cu destinatia Cluj-Napoca, iar dupa aproximativ 13 minute s-a intors din drum, din primele informatii fiind vorba de probleme tehnice. Pasagerii au fost debarcati si .

Emotii pentru pasagerii unei curse Tarom. Avionul s-a intors pe aeroportul Henri Coanda din cauza unor PROBLEME TEHNICE

O aeronava a companiei Tarom a revenit, luni dimineata, pe Aeroportul Henri Coanda, dupa aproximativ 13 minute de la decolare, din cauza unor probleme tehnice. Avionul a decolat la ora 7. 40, cu destinatia.

O cursa Tarom Bucuresti-Cluj a revenit pe Aeroportul Henri Coanda din cauza unor probleme tehnice

O cursa Tarom Bucuresti - Cluj-Napoca a revenit, luni dimineata, pe Aeroportul Henri Coanda, dupa aproximativ 13 minute de la decolare, din cauza unor probleme tehnice.

O cursa Tarom Bucuresti - Cluj a revenit pe Aeroportul Henri Coanda din cauza unor probleme tehnice

O cursa Tarom Bucuresti - Cluj-Napoca a revenit, luni dimineata, pe Aeroportul Henri Coanda, dupa aproximativ 13 minute de la decolare, din cauza unor probleme tehnice.

O aeronava Tarom a revenit pe Aeroportul Henri Coanda, din cauza unor probleme tehnice

O aeronava a companiei Tarom a revenit, in aceasta dimineata, pe Aeroportul Henri Coanda, din cauza unor probleme tehnice.

Un avion Tarom si-a intrerupt zborul la scurt timp dupa decolare

O aeronava Tarom si-a intrerupt zborul, in aceasta dimineata, dupa 13 minute de la decolare. Avionul urma sa ajunga din Bucuresti in Cluj-Napoca, dar s-a intors pe Aeroportul Henri Coanda din cauza unor probleme tehnice, anunta Mediafax .

Secvential: Casa memoriala a lui Henri Coanda, instrainata prin efectul spaga

Maestrul Mircea Diaconu, fost ministru al Culturii, a povestit in editia de duminica a emisiunii Secvential cum a aflat despre instrainarea monumentului istoric, Casa Coanda, printr-o tranzactie ilegala, in.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )