Libnet.ro
UNICEF

01:05

O cursa Tarom Bucuresti - Cluj a revenit pe Aeroportul Henri Coanda din cauza unor probleme tehnice

Hotnews Hotnews,
 O cursa Tarom Bucuresti - Cluj a revenit pe Aeroportul Henri Coanda din cauza unor probleme tehnice

O cursa Tarom Bucuresti - Cluj-Napoca a revenit, luni dimineata, pe Aeroportul Henri Coanda, dupa aproximativ 13 minute de la decolare, din cauza unor probleme tehnice. continuă pe Hotnews

O cursa Tarom Bucuresti-Cluj a revenit pe Aeroportul Henri Coanda din cauza unor probleme tehnice

O cursa Tarom Bucuresti - Cluj-Napoca a revenit, luni dimineata, pe Aeroportul Henri Coanda, dupa aproximativ 13 minute de la decolare, din cauza unor probleme tehnice.

Un avion Tarom a revenit pe Aeroportul Henri Coanda din cauza unor probleme tehnice.

O cursa Tarom Bucuresti - Cluj-Napoca a revenit, luni dimineata, pe Aeroportul Henri Coanda, dupa aproximativ 13 minute de la decolare, din cauza unor probleme tehnice, informeaza Mediafax. Purtatorul de cuvant al Aeroportului Henri Coanda Bucuresti, Valentin Iordache, a declarat ca aeronava Tarom a decolat la ora 7. 40, cu destinatia Cluj-Napoca, iar dupa aproximativ 13 minute s-a intors din drum, din primele informatii fiind vorba de probleme tehnice. Pasagerii au fost debarcati si .

O aeronava Tarom a revenit pe Aeroportul Henri Coanda, din cauza unor probleme tehnice

O aeronava a companiei Tarom a revenit, in aceasta dimineata, pe Aeroportul Henri Coanda, din cauza unor probleme tehnice.

Emotii pentru pasagerii unei curse Tarom. Avionul s-a intors pe aeroportul Henri Coanda din cauza unor PROBLEME TEHNICE

O aeronava a companiei Tarom a revenit, luni dimineata, pe Aeroportul Henri Coanda, dupa aproximativ 13 minute de la decolare, din cauza unor probleme tehnice. Avionul a decolat la ora 7. 40, cu destinatia.

Un avion a aterizat de urgenta pe aeroportul Henri Coanda

Un avion cu destinatia Cluj-Napoca a revenit la sol, luni dimineata, din cauza unor probleme tehnice, relateaza B1 TV. Aeronava decolase la ora 07:40 si dupa 13 minute a revenit pe aeroport, din primele.

Un avion a aterizat de urganta pe aeroportul Henri Coanda

Un avion cu destinatia Cluj-Napoca a revenit la sol, luni dimineata, din cauza unor probleme tehnice, relateaza B1 TV. Aeronava decolase la ora 07:40. Stire in curs de actualizare .

Un avion Tarom si-a intrerupt zborul la scurt timp dupa decolare

O aeronava Tarom si-a intrerupt zborul, in aceasta dimineata, dupa 13 minute de la decolare. Avionul urma sa ajunga din Bucuresti in Cluj-Napoca, dar s-a intors pe Aeroportul Henri Coanda din cauza unor probleme tehnice, anunta Mediafax .

Nationala Estoniei soseste cu intarziere la Bucuresti, pentru meciul cu Romania.

Delegatia Estoniei, care ar fi trebuit sa ajunga la Bucuresti astazi, in jurul orei 11. 40, va ajunge in Romania cu o intarziere de aproximativ trei ore, in jurul orei 14. 40, la Aeroportul Henri Coanda, conform Mediafax. Astfel, programul estonienilor a fost dat peste cap. Conferinta de presa programata initial la ora 14. 00, la hotelul Golden Tulip Times, va fi reprogramata, FRF urmand sa anunte ora exacta a intalnirii cu mass-media a reprezentantilor echipei Estoniei. Echipele nationale ale .

Secvential: Casa memoriala a lui Henri Coanda, instrainata prin efectul spaga

Maestrul Mircea Diaconu, fost ministru al Culturii, a povestit in editia de duminica a emisiunii Secvential cum a aflat despre instrainarea monumentului istoric, Casa Coanda, printr-o tranzactie ilegala, in.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )