Libnet.ro
UNICEF

06:00

Nationala Estoniei soseste cu intarziere la Bucuresti, pentru meciul cu Romania.

România Liberă România Liberă,
Nationala Estoniei soseste cu intarziere la Bucuresti, pentru meciul cu Romania.

Delegatia Estoniei, care ar fi trebuit sa ajunga la Bucuresti astazi, in jurul orei 11. 40, va ajunge in Romania cu o intarziere de aproximativ trei ore, in jurul orei 14. 40, la Aeroportul Henri Coanda, conform Mediafax. Astfel, programul estonienilor a fost dat peste cap. Conferinta de presa programata initial la ora 14. 00, la hotelul Golden Tulip Times, va fi reprogramata, FRF urmand sa anunte ora exacta a intalnirii cu mass-media a reprezentantilor echipei Estoniei. Echipele nationale ale . continuă pe România Liberă

Optimism debordant inainte de meciul Romania-Estonia: Turcii vor juca asa cum n-au facut niciodata, dar vor pierde ca-n totdeauna!

Ioan Becali, un apropiat al selectionerului Victor Piturca, e de parere ca Romania nu va rata calificarea la barajul pentru Cupa Mondiala, chiar daca tricolorii depind de meciul Turciei cu Olanda pentru a prinde locul doi in grupa D.

Van Gaal va schimba echipa Olandei pentru meciul cu Turcia

Louis Van Gaal va produce cel putin trei modificari in echipa de start a Olandei impotriva Turciei) fata de meciul castigat categoric cu Ungaria scor 8-1). Conform presei olandeze, vor aparea din primul minut Martins Indi, Clasie si Sneijder.

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )