Libnet.ro
UNICEF

08:30

Un avion indonezian cu zeci de persoane la bord a disparut in Papua Noua Guinee

Adevărul Adevărul,
Un avion indonezian cu zeci de persoane la bord a disparut in Papua Noua Guinee

Un avion de pasageri indonezian, ce transporta 54 de persoane, a pierdut contactul cu controlorii de trafic aerian duminica, deasupra unei zone montane, din Papua Noua Guinee, anunta oficialii. continuă pe Adevărul

Un avion indonezian cu zeci de persoane la bord a disparut in Papua Noua Guinee. Papuasii anunta prabusirea aeronavei

Un avion de pasageri indonezian, ce transporta 54 de persoane, a pierdut contactul cu controlorii de trafic aerian duminica, deasupra unei zone montane, din Papua Noua Guinee, anunta oficialii.

Avion indonezian cu 54 de persoane la bord, disparut in Papua Noua Guinee (VIDEO)

Un avion indonezian, model ATR 42, cu 54 de persoane la bord a fost dat disparut in Papua Noua Guinee, informeaza B1 TV. Aparatul de zbor a disparut de pe statiile radar si nu mai poate fi identificat, asa ca nu.

Avion indonezian cu 54 de persoane la bord, disparut in Papua Noua Guinee: Epava aparatului de zbor a fost gasita in districtul Oktabe (VIDEO)

Un avion indonezian, model ATR 42, cu 54 de persoane la bord a fost dat disparut in Papua Noua Guinee, dupa ce nu a mai putut fi identificat pe statiile radar, informeaza B1 TV. UPDATE 17:30 Epava avionului.

Oficial: Un avion al companiei indoneziene Trigana Air, cu 54 de oameni la bord, s-a prabusit in Papua (estul Indoneziei)

Avionul companiei indoneziene Trigana Air, cu 54 de oameni la bord, care a pierdut acum cateva ore contactul cu controlorii de trafic aerian si a disparut de pe radare, s-a prabusit int-o zona muntoasa din regiunea Papua estul Indoneziei), a anuntat un oficial din Ministerul indonezian al Transporurilor, fara a oferi informatii despre starea pasagerilor, potrivit Reuters. Epava aparatului de zbor a fost gasita de localnici, care au alertat autoritatile. Avionul a pierdut contactul cu controlorii de trafic in timp ce zbura deasupra unei zone muntoase din provincia Papua, in jurul orei 6:00 GMT, iar compania aeriana crede ca a existat o problema meteorologica grava, in acea zona vremea fiind imprevizibila, potrivit AFP. La bordul aeronavei care efectua o cursa de la Sentani catre Oksibil se aflau 44 de adulti, 5 copii si 5 membri ai echipajului. Trigana Air este o companie aeriana indoneziana neautorizata sa efectueze curse in tarile Uniunii Europene din motive de securitate.

Un avion indonezian a disparut

Un avion indonezian care efectua o cursa interna cu 54 de persoane la bord a disparut duminica in zona provinciei Papua, din estul Indoneziei, relateaza Sky News in pagina electronica.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2572 seconds )