Libnet.ro
UNICEF

09:00

Avion prabusit intr-o zona rezidentiala din New York

Antena3 Antena3,
Avion prabusit intr-o zona rezidentiala din New York

Cel putin doua persoane au fost ranite dupa ce un avion usor s-a prabusit intr-o zona rezidentiala din statul american New York, informeaza ABC News. Avionul de mici dimensiuni s-a prabusit. continuă pe Antena3

New York: Doua persoane au fost ranite, dupa ce avionul in care se aflau s-a prabusit (VIDEO)

Doua persoane au fost ranite, dupa ce un avion usor s-a prabusit, duminica seara, intr-o zona rezidentiala din statul american New York, informeaza ABC News. Avionul de mici dimensiuni s-a prabusit .

Cruzime fara limite: Un caine a fost gasit cu botul legat cu banda izoliera, pe o autostrada din New York

Un caine rasa ciobanesc german a fost gasit pe o autostrada din New York. Masculul a fost observat de un sofer plecat intr-o calatorie de afaceri. Cand l-a vazut mai indeaproape, barbatul.

Tragedie in Peru: 23 de morti dupa ce un autocar s-a prabusit intr-un rau

Cel putin 23 de persoane si-au pierdut viata vineri in urma prabusirii autocarului in care se aflau intr-un rau din Anzii Cordilieri, in Peru, a anuntat politia locala, scrie.

Madalina Ghenea, imagini fierbinti: Romanca a dansat la bara intr-un club din New York (VIDEO)

Imagini de senzatie cu Madalina Ghenea. Frumoasa romanca pare sa fi trecut peste tensiunile din cuplu. Madalina a aprins imaginatia fanilor dupa ce a postat pe contul ei de Instagram mai multe filmulete.

Cinci semafoare pentru fluidizarea traficului intr-o singura intersectie din Timisoara

Intr-un singur sens giratoriu din Timisoara, au fost amplasate nu mai putin de cinci semafoare. Primaria a precizat ca acestea sunt pentru fluidizarea traficului, potrivit.

Israel: A inceput constructia unui zid de separare intr-un sector crestin din Cisiordania

Israelul a inceput constructia unui zid de separare in sectorul crestin Beith Jala si in valea Cremisan din Cisiordania. Proiectul a declansat o rezistenta indarjita din partea comunitatii crestine palestiniene locale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )